Zárt alfára készül a Nioh 2; több órányi játékmenet is kiszivárgott! [VIDEO]

Igen, szivárgás áldozata lett a japán Soulsnak is nevezhető Nioh folytatása, mivel a zárt alfa elindulása ELŐTT kikerült belőle nem is olyan kevés játékmenet – a Team Ninja és a Koei Tecmo most foghatja is a fejét…

„Néhány PlayStation 4-játékost meghívunk, hogy részt vehessenek a Nioh 2 zárt alfájában, amivel segíthetik véleményükkel a fejlesztést. Hogy a csapat képes legyen a feedbacket kezelni, jelenleg nem rendelkezünk tervekkel arra, hogy kibővítsük az alfát, de arra kérünk, hogy a csatornáikat kövessétek figyelemmel a jövőben további információért,” írta a Team Ninja, a Nioh fejlesztőcsapata a Twitteren. A zárt béta amúgy május huszonnegyedikétől június másodikáig tart, tehát holnap kezdődik a japán hentelős móka. Van is emellé egy trailer is, de az ugrás után folytatjuk, mert itt nem ér véget a történet…

És akkor itt kimondjuk, hogy SPOILEREK. Jó, nem a teljes játék látható a lenti videókban (az úgy echte mission impossible: még fejlesztés alatt áll a játék, tehát nincsen a Nioh 2 készen…), de azért van mit látni az ezúttal már karakteralkotással is rendelkező hack’n’slash műfajú játékból nem csak a Twitches felvételen, hanem a YouTube videón keresztül. Dupla dózisú a szivárgás – egyrészt a cerealkillerzat névre hallgató Twitch-fiók több mint három óra hosszú (!!!) felvétele látható a karaktertömkeleg alatt, másrészt pedig egy orosz videó is megtekinthető. Az első videó esetében ki kell emelnünk, hogy végigjátszást írnak a címben, úgyhogy ha esetleg valakinek sikerült meghívót kapnia a zárt bétára, akkor inkább ne nézze meg egyik felvételt sem.

Legalább megtudtuk, hogy – a nyugaton – a Sony Interactive Entertainment lesz a Nioh 2 kiadója. Még nem rendelkezik megjelenési dátummal a PlayStation 4-exkluzív, de az első rész példáját követve esélyes, hogy az alfát kb. egy évvel követi a végleges megjelenés, úgyhogy 2020 tavasza tűnik reális megjelenési időszaknak.

Forrás: Gematsu,

Watch NioH 2 Alpha Playthrough (Subscribe to our Youtube Channel for more) from cerealkillerzat on www.twitch.tv

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu