Egy KotOR film? A klasszikus Star Wars RPG-ből mozifilm készül…

MOZI HÍREK – Állítólag az Alita: Battle Angel forgatókönyvírója már rövidesen végez is a KotOR film forgatókönyvével.

Mostanában pedzegetik egy esetleges KotOR 3 elkészültét is, amelyet a BioWare állítólag el akart készíteni, de végül is Star Wars: The Old Republic címmel egy elég harmatos MMORPG készült csak el belőle. Ami viszont jó hír a KotOR rajongóinak, hogy igen erős már a valószínűsége, hogy az eredeti RPG mozifilm formájában tér majd vissza, amely a legelső része lehet egy ambiciózus trilógiának.

Az Alita: Battle forgatókönyvírója, Laeta Kalogridis „rövidesen befejezi” a forgatókönyvet, amelyről ő maga állítja, hogy egy potenciális trilógia legelső része lehet.

A legelső KotOR 2003-ban jelent meg az első Xboxra, majd később egy PC-s verzió is készült belőle. Az első részt a BioWare készítette, a folytatást pedig az Obsidian.

Harmadik rész nem készült belőle, csak egy nem túlzottan jó MMORPG, a The Old Republic, amely először fizetős és havidíjas majd késő free-to-play lett és csak a rendszeresen megjelent kiegészítőkért kell fizetni.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu