Két újabb játék ingyenes egy rövid ideig!

Az E3 előtt hirtelen mindenki elkezdett osztogatni. Nem december van, de szívesen elfogadjuk.

Szóval miután tegnap a The Sims 4-gyel kapcsolatban számoltunk be ingyenességről, most megduplázzuk, ugyanis azon kívül még két másik játékot is be lehet húzni PC-n ingyen. Az első a RiME, ami az Epic Games Store-on jelenleg ingyenes, miközben a site-on fut egy nagy leárazás, a Mega Sale. A Tequila Works két éve kijött játéka akkortájt arról volt hírhedt, hogy olyan borzalmasan implementálták bele a Denuvot (amit talán el kellene felejteni, ugyanis kihat a teljesítményre, vagy legalábbis minimum a töltési időkre…), hogy a RiME egyszerűen borzalmas teljesítménnyel futott. (Itt egy cirill betűs videó az összeshasonlítással – magáért beszél…) Szóval itt egy Epic Games-fiók (és a launcher jelenléte) kell a játékhoz való hozzáféréshez. Május 30-áig él az akció. Egy korrekt címről van szó; stílusa a kaland, a platformer és a puzzle elemekből is merített rendesen.

A másik ingyenes játék a Humble Bundle oldaláról érhető el, és ez egy DRM-mentes, egyszerű letöltést igénylő cím a RiME-mal ellentétben: a Jalopyról van szó. Ebben a játékban egy férfi és a nagybátyja egy autós túra során átszelik Kelet-Európát, hogy végül elérjük a célunkat, Isztambult. Annyi a teendőnk, hogy iratkozzunk fel a Humble hírlevelére itt, de aki egy Steam-kódot szeretne, egy dollárt (kb. 300 forintért) azt is kaphat, de ez az akció kizárólag május 25-e és június 1-e között érvényes, tehát ebben az esetben is érdemes sietni. A kelet-európai lokációhoz hűen a kocsink, egy Laika 601 Deluxe (nevezzük nevén: papírsárkány, Trabant, satöbbi) folyton le fog robbanni, így figyelemmel kell követnünk annak állapotát – minden kihat szerencsétlen járgányunkra a csomagtartó terhétől kezdve a motor állapotáig. Fejleszthetünk is, de csak pénzért. Azt meg meg kell találni.

Úgyhogy aki unja már a The Simset (vagy elkerülné az Origin launcherét), legalább a Jalopy-val próbálkozzon. Jó játékot!

Forrás: WCCFTech, GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu