Menu

Még mindig készül a Dead Island 2, de nincs semmilyen konkrét terv a megjelenésre

A THQ Nordic egyik sajtóbemutatóján tűnt fel, a Digital Sumo csapata fejleszti.

A GameRadar nevű portálon olvashatjuk, hogy már lassan öt év eltelt a Dead Island 2 E3-mas bemutatója óta, 2014-ben. A videojáték igazi development hellen ment keresztül, állandó fejlesztőváltások érték, mire végül a Sumo Digital kezébe került. Vajon az előhalottakról szóló játék még mindig él, vagy már halott? A THQ Nordic nemrég lezajlott üzleti prezentációja alapján tudtunk meg, hogy a projekt nem esett kútba – írja a 3Djuegos.

A kiadó CEO-ja, Lars Wingerfors konkrétan tegnapelőtt mutogatta egyik slide-ján a játékot, azt bizonygatva, hogy készül a játék, lehet rá számítani. Megváltozott egyébként a játék logója, szóval, ha más nem is, legalább ez bizonyítja, hogy készül a játék.

A kiadó egyébként időről-időre hírt ad róla, hogy nem kell lemondani a játékról, mert ők még biztosan nem tették. A Dead Island 2 jelenleg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re készül a Sumo Digital „boszorkánykonyhájában”, mely cég nemrég a Crackdown 3-mat és a Team Sonic Racing játékokat adta ki.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/