Még mindig készül a Dead Island 2, de nincs semmilyen konkrét terv a megjelenésre

A THQ Nordic egyik sajtóbemutatóján tűnt fel, a Digital Sumo csapata fejleszti.

A GameRadar nevű portálon olvashatjuk, hogy már lassan öt év eltelt a Dead Island 2 E3-mas bemutatója óta, 2014-ben. A videojáték igazi development hellen ment keresztül, állandó fejlesztőváltások érték, mire végül a Sumo Digital kezébe került. Vajon az előhalottakról szóló játék még mindig él, vagy már halott? A THQ Nordic nemrég lezajlott üzleti prezentációja alapján tudtunk meg, hogy a projekt nem esett kútba – írja a 3Djuegos.

A kiadó CEO-ja, Lars Wingerfors konkrétan tegnapelőtt mutogatta egyik slide-ján a játékot, azt bizonygatva, hogy készül a játék, lehet rá számítani. Megváltozott egyébként a játék logója, szóval, ha más nem is, legalább ez bizonyítja, hogy készül a játék.

A kiadó egyébként időről-időre hírt ad róla, hogy nem kell lemondani a játékról, mert ők még biztosan nem tették. A Dead Island 2 jelenleg PS4-re, Xbox One-ra és PC-re készül a Sumo Digital „boszorkánykonyhájában”, mely cég nemrég a Crackdown 3-mat és a Team Sonic Racing játékokat adta ki.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu