Menu

Mégsem a Modern Warfare 4 lesz az idei Call of Duty?

Már egy kicsit zavaros, hogy az Activision Blizzard idei tervei mik is – nem kellene már bejelenteni, hogy mi a csudán dolgozik az Infinity Ward…?

A GamingIntel arról ír, hogy a 2019-es Call of Duty címe nem Modern Warfare 4 névre hallgat, de egy új Modern Warfare játék lesz. A site forrása azt is állítja, hogy a játék kampány módja hasonló lesz a No Russian nevű küldetéshez (ez a Modern Warfare 2-ben volt – egy orosz repülőtéren ereszthettünk tüzet… a többit pedig ki lehet találni), és modern terrorizmussal is foglalkozni fog. Ezek a gondolatok pedig teljesen ellent mondanak annak, amit idáig hallottunk – valószínűleg a kiadó ezt dobta be csendben, hogy aztán meg próbáljon lepni minket.

Az érdekesség az, hogy szintén a GamingIntel számolt be először arról még 2018 májusában (tehát már egy éve…), hogy egy új Modern Warfare játék készül a sorozathoz, de itt is lehetnek olyan hirtelen váltások, mint a 2020-es Call of Duty esetében (erről is beszámoltunk – nem a Sledgehammer lesz a fejlesztője, hanem állítólag a Treyarch átvette a főszerepet…). De még mindig jogosan kétkedhetünk, ugyanis van itt egy website, ami már most felkészült a Call of Duty: Modern Warfare 4 értékesítésére.

Az InstantGaming ugyanis már termékoldalt csinált a még be sem jelentett játéknak, és mellé valószínűleg Photoshoppoltak egy lehetséges dobozképet is, úgyhogy ők vagy tudnak valamit, vagy csak mindent feltettek egy lóra, amit aztán szépen be is bukhatnak.

A 2019-es Call of Duty, ami PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fog megjelenni, nemsokára bejelentésre kerül – csak nem fogja az Activision Blizzard az E3-ra hagyni azt, hiszen ők mostanában a Sony-val vannak jóban (a PS4 kapja meg először az új DLC-ket egy hónapos előnnyel), ők meg nem lesznek az E3-on…

Forrás: GamingIntel

 

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/