Schwarzenegger anno a Kommandó egy törölt jelenetében egy rosszfiút a saját levágott karjával vert agyon [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ő találta ki, hatalmas oltást kapott miatta a filmstúdió vezetőjétől.

Arnold Schwarzeneggerrel nemrég beszélgettek Redditen a nemrég kiadott Terminator: Dark Fate kapcsán, amely korábbi karrierjére is kiterjedt. Schwarzenegger mostanában egyébként is a sokat szerepel a hírekben, hiszen nemrég Dél-Afrikában egy ismeretlen férfi csak úgy heccből hátba rúgta, amit Arnold alig vett észre, azt hitte, csak a tömeg lökte meg. Azóta a video szinte futótűzként terjedt el az interneten.

A remek humoráról ismert osztrák származású filmsztár azonban egy nagyszerű anekdotát mesélt el az 1985-ös Kommandó című filmmel kapcsolatban, amely mára Arnie igazi kultuszfilméjévé vált. Arnold Schwarzeneggernek volt egy saját ötletet egy jelenettel kapcsolatban, amely sajnos nem került bele a végleges filmbe. Adjuk is át neki a szót.

„Az egyik jelenetben, amit én találtam ki, egy fickó karját le akartam vágni és azzal vertem volna agyon. Nem volt benne a forgatókönyvben. Felém dobott egy kést, és miután mellé ment, a még mindig kitartott karját egy machetával levágtam volna és a levágott karjával vertem volna agyon. Mondanom sem kell, behívott a filmstúdió főnöke, Larry Gordon az irodájába. Nem kicsit volt kiborulva! Konkrétan ordibált velem.

„Neked meg mi a büdös franc bajod van?!! Marha sok pénz akarsz keresni ezzel a filmmel, vagy egy X-rated mozit akarsz, amit a kutya sem néz meg?!!” – Öhh, igen, persze, teljesen igaza van… próbáltam mondani, de Gordon ezzel zárta rövidre a beszélgetést: „Na takarodj ki az irodámból!!!”

Természetesen valószínűleg mindenki dőlt a röhögéstől Arnie sztoriját olvasva, aki még megkérdezte, hogy a rajongók mivel zárták volna a jelenetet. „Thanks for lending me a hand.” (Nehéz lefordítani, de nagyjából: „Köszi a segítséget”, illetve: „Köszi, hogy kölcsönadtad a kezed.”) – javasolta az egyik fan, mire Arnold rögtön rávágta: fel vagy véve!

A levágott karral való agyonverés tényleg túlzásnak hangzik, de a Kommandónak persze nem is volt szüksége ilyesmire, hiszen az 1985-ös film, amelyet 10 milliós költségvetéssel forgattak, 57.5 millió dolláros bevételt kaszált, tehát majdnem meghatszorozta a büdzsét. Hiába, no… Larry Gordonnak tényleg igaza volt.

Ami a Terminator: Dark Fate-et illeti, a 71 éves Arnold Schwarzenegger és a 62 éves Linda Hamilton (mint Sarah Connor) főszereplésével készülő új film még az idén, november 1-jén kerül a mozikba, a trailerét lent láthatjátok, alatta pedig egy kis nosztalgia Kommandó trailert.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu