Menu

Annabelle és utódai

MOZI HÍREK – Miközben James Wan a Mortal Kombat újjáélesztésén fáradozik Ausztráliában, és az Aquaman új részén töri a fejét, eddig legsikeresebb franchise-ja, a Démonok között-sorozat folytatására és megújítására is készül. A nyáron a mozikba kerül az Annabelle 3. (Annabelle Comes Home, hazai bemutató: június 27.), amelynek egy démonok megszállta porcelánbaba a címszereplője. Természetesen felbukkan benne a két – valóban élt – démonűző, a Warren-házaspár mindkét tagja, akiket Vera Farmiga és Patrick Wilson alakít, de Az apáca készítéséért is felelős Gary Dauberman író-rendező beszámolója szerint ezúttal a lányuk lesz a legfontosabb, aki a bébiszitterével és annak barátnőjével tölt otthon egy borzasztó éjszakát, amikor a porcelánbaba fellázítja maga körül Warrenék összes, korábbi kalandjaik során gyűjtött démoni tárgyát.

– Szerintünk a Warrenék raktára egyúttal következő lehetséges spinoffok raktára is – nyilatkozta nemrég Dauberman. – Amikor a porcelán baba kiszabadul, és portyázni indul, jó pár más furcsa lényt is mozgásba hoz: nagyon fogjuk figyelni a közönség reakcióit, és ha úgy tűnik, van olyan, amit a nézőink értékelnek, akitől jobban szeretnek félni, mint a többiektől, az akár egy új film főszereplőjévé is válhat. Ebben a franchise-ban minden megtörténhet – ez a legjobb benne.

Forrás:  IC Press

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/