Menu

Nemsokára eltűnik a GOG-ról a „Telltale-hagyaték!

Aki szeretne teljesen offline, DRM-ektől és kliensektől mentesen játszani, és kedveli a Telltale játékait, ám még nem rendelkezik velük, vegye meg az oldalról – nagyon rövid időn belül ugyanis el fognak tűnni onnan!

A GOG a fórumján jelentette be, hogy az összes, még kilistázott – és így megvásárolható – Telltale-játékot a hétfői nap folyamán le fogják szedni az oldalról magyar idő szerint délben. Az indoklás? Bezárásra került a Telltale Games. Meg is említik, hogy mely játékok érintettek a szomorú, de kényszerű távozásban: The Wolf Among Us (ami ugye sajnos nem kap folytatást, pedig voltak rá tervek), Marvel’s Guardians of the Galaxy, Hector: Badge of Carnage, Batman: The Telltale Series, Batman: The Enemy Within, Sam & Max Save The World, Sam & Max Beyond Time and Space, Sam & Max: The Devil’s Playhouse, Nelson Tethers: Puzzle Agent, Puzzle Agent 2, Tales from the Borderlands, és Strong Bad’s Cool Game for Attractive People. Remélhetőleg senkit sem hagytunk ki – azért ezek között vannak régebbi játékok is, amik még a The Walking Dead első évada (tehát 2012) előtt készültek, így nem biztos, hogy mindegyik kapásból ismerős lehet. (A Back to the Future és a Jurassic Park már november tájékán eltűnt.)

Öröm az ürömben, hogy akik már megvették bármelyik érintett játékot, azon játékosok továbbra is hozzáférhetnek a személyes könyvtárukból ezen címekhez. Van egy kivétel azért a fenti listán: az Eurogamernek eljuttatott közleményében a 2K azt mondta, hogy „azon dolgoznak, hogy a lehető leghamarabb újra felkerülhessen a digitális boltokba a Tales from the Borderlands,” ami a Steamről már eltűnt, és ugye hétfőn fog lelépni a GOG-ról. Csak ideiglenesen.

Ez azért következett be, mert a csődbe ment Telltale Games nem volt képes új befektetőket találni, így a játékaik is lassan eltűnnek. Kár értük – tehát nyolc franchise megy a levesbe…

Forrás: Gamesindustry

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu