Travis elhagyja a Nintendo Switchet: két újabb platformra jön a Travis Strike Again: No More Heroes!

Travis Touchdown, a No More Heroes franchise főhősének legújabb, januárban megjelent kalandja nem sokáig volt kizárólag a Nintendo Switchen elérhető – máshol is játszhatjuk majd azt!

A Grasshopper Manufacture a MomoConon jelentette be, hogy a Travis Strikes Again: No More Heroes PlayStation 4-re és PC-re (ezen belül pedig kiemelnénk – ahogy a kép is -, hogy Steamre!) is meg fog jelenni. A tweet sajnos csak annyit mond, hogy várjuk a további információkat, így sajnos az árazás, továbbá a megjelenési dátum (dátumok?) még nem ismert(ek).

Azért ez igencsak komoly fordulat. Goichi Suda, akit jobban ismerhetünk úgy, hogy Suda51, eddig egyik No More Heroes játékot sem hozta ki PC-re! Az akció-kaland / hack ‘n’ slash sorozat első része a nyugaton 2008 elején jött ki a Nintendo Wii-re. Ennek PlayStation 3-as és Xbox 360-as portja No More Heroes: Heroes’ Paradise néven 2011-ben (egy teljes évvel a japán rajt után…) jött ki – a PS3-as változat támogatta a PlayStation Move kontrollert is, aminek akkortájt nagy hype-ja volt. Az első részt (ami Európában vérmentesen jött ki) két évvel később, 2010-ben követte a Wii-n a folytatás, ami No More Heroes 2: Desperate Struggle névre hallgatott. (Ennek európai kiadása végül az erőszakos lett – eredetileg lett volna egy vérmentes kiadás is, de az végül törlésre került.)

A sorozatban nem tekinthető fő harmadik résznek a Travis Strike Again: No More Heroes – Suda51 anno azt mondta (és mi is írtunk erről), hogy ennek a játéknak jól kell fogynia a No More Heroes 3 létrejötte érdekében. A PlayStation 4 és a PC port ebben segíteni fog, az biztos. Csak mikor fognak megjelenni? És vajon ezeket is a Grasshopper Manufacture, Suda51 stúdiója fogja portolni? Látván a PlayStation 4-es bejelentést, talán a következő State of Playen hallhatunk erről.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu