Death Stranding: vadonatúj sztoritrailer, gameplay, és VÉGRE a megjelenési dátum! [VIDEO]

Nemrég került fel először Twitch-re, majd Youtube-ra a Death Stranding nyolcperces trailere, amelyből végre sokkal több minden kiderült az eddig elég homályos sztoriból, a játékmenetről is sokkal részletesebb képet kaptunk, illetve a Sony végre-valahára elárulta a játék megjelenési dátumát is.

Bár persze mindent most sem árult el a trailer, de az eddigi kvázi nullához képest sok mindenre fény derült a karakterekről, a történetről, a játékmenetről és most már azt is tudjuk, hogy még az idén, 2019-ben, november 8-án fog megjelenni. Dióhéjban ezek voltak a legfontosabb részletek, amelyek eddig még nem voltak igazán világosak és most végre kicsivel több információt kaptunk ezekről.

A videó egyik legérdekesebb része a harcrendszer, amely hasonlít olyan játékokéra, mint a The Witcher: Wild Hunt, vagy a Batman Arkham sorozatok. Nagyon úgy tűnik a videó alapján, hogy közelharcban és tűzharcban is részünk lesz és a különböző ellenséges (vagy talán: szövetséges) frakciókból is láttunk párat, amelyekkel a játék főszereplője: Sam Bridges (Norman Reedus) találkozik. Annak ellenére, amit az előző trailerekben láttunk: nem csak gyalog fogunk sétálni, hanem motorra is pattanhatunk, hogy a Death Stranding különös világát azon keresztül járjuk be.

Végül találkozhattunk a korábban már homályosan bemutatott, vagy említett karakterekkel is és a történetüket is valamivel jobban megérthettük. Bizonyos karaktereknek az lesz a feladatuk, hogy „a szétesett társadalmat újraformálják és megmentsék az emberiséget a biztos kipusztulástól.” Ilyen például a főszereplő, Sam Bridges is. Mások viszont Sam életére törnek majd, köztük különféle démonok, vagy olyan paramilitáris, terrorista (vagy annak titulált) szervezetek, mint amelyet a halálfejes maszkot viselő Higgs irányt, akit egyébként a The Last of Us-ban Joelként szereplő Troy Baker személyesít majd meg.

Miután Hideo Kojima óriási botrányok közepett otthagyta a Konamit, a cégével, a Kojima Productions-szel 2015-ben átkerült a Sony-hoz, amely a Metal Gear Solid sorozatról elhíresült legendás japán játékdesignert és művészt tárt karokkal fogadta. A Death Stranding elkészülésére hosszú évekig kellett várni, de most úgy tűnik, 2019 november 8-án végre megjelenik.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu