PlayStation Plus: mikre számíthatunk júniusban? [VIDEO]

Mostanában a PlayStation Plus-játékokkal a Sony nem nagyon erőltette meg magát (és akkor nagyon is finom fogalmazással éltünk…), úgyhogy most máshogy kérdezzük meg: lehet-e a májusi kettő játéknál (amik a What Remains of Edith Finch, illetve az Overcooked voltak) lejjebb is mennie a Sony-nak, vagy a nyárra azért elkezdik összekapni magukat legalább egy hónapra? Lássuk a választ.

Nos, valamelyest most jobb lesz a helyzet, ugyanis a PlayStation Blogon (az európain, nem az amerikain… utóbbin ugyanis még nem látható ez…) azt olvastuk, hogy a mostani két cím a Sonic Mania, illetve a Borderlands: The Handsome Collection lesz, amit a PlayStation Plus-előfizetők ingyen játszhatnak. Az előbbi egy két dimenziós, retro kinézetű (de minőségi!) Sonic-játék, amit nem a Sonic Team fejlesztett (ők 2017-re a Sonic Forces-szal készültek), míg az utóbbival értelemszerűen a Borderlands 3-ra akarnak minket felhypeolni. Ez a kollekció ugyanis két játékot tartalmaz: a Borderlands 2-t és a Borderlands: The Pre-Sequelt, tehát kapásból átélhetjük a trilógiát a hármas fő rész előtt. (Igaz, a Tales from the Borderlands kimaradt, de az is volt már ingyenes játék a Plus-előfizetőknek, mégpedig valamikor az idei év során, ha nem csal az emlékezetünk.)

Ez a két játék azért komolyabb dobás az előzőekhez képest, hiszen a Borderlands: The Handsome Collection kapásból két címet tartalmaz, így lényegében három játék érkezik a hónapra. A szomorú hír az, hogy ezen túl továbbra sincsen semmi az előfizetőknek – se egy PlayStation VR-cím, se egy PlayLink játék, semmi. Ennél azért többet érdemelnek azok, akik a PlayStation 4 multiplayere miatt előfizetnek.

Ahogy ez megszokott, a júniusi duó a hónap első keddjén/szerdáján (régiótól függő: észak-amerikai PlayStation Network fiók esetében kedden szokta a Sony lecserélni az előző havi listát az újjal) váltja a májusi párost. Jó játékot, meg ebben az esetben talán joggal mondhatjuk az is emellé, hogy jó lootot.

Forrás: PS Blog EU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu