Red Faction Evolution: nos, mire készül a THQ Nordic?

Kiszivárgott egy új Red Faction játék, de akitől ez az információ származik, nos, az igencsak poénos.

Nem, nem valami Reddites, 4chanes, vagy ResetErás posztról beszélünk ezúttal, ugyanis a szivárogtató kiléte nem más mint az NVidia! A Metacouncil fórumon arról megy a diskurzus, hogy az NVidia fotó módját (az Anselt) támogató játékok listáján ugyanis felbukkant egy bizonyos Red Faction Evolution is. Erről pedig még egyáltalán nem hallottunk – és a poén az, hogy az NVidia Ansel oldalán még mindig ott van a listán ez a név! Ennyire nem veszi komolyan az egyik nagy GPU-gyártó cég a szivárgásokat?

Azért gyorsan említsük meg, hogy mi is ez az Ansel: nos, ez az NVidia olyan technológiája, amivel a játékokban 360 fokos fotókat készíthetünk, aztán utólag effektezhetjük ezeket, módosíthatjuk a felbontásukat, satöbbi. Egyre több cím látható ezen a listán, és biztos, hogy a jövőben már-már mindegyik nagyobb játékban képesek leszünk ilyen screenshotokat lőni.

Nos igen, de a Red Faction utoljára 2011-ben kapott új játékot (ez volt a Red Faction Armageddon). Tavaly kijött a Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered újrakiadás, ami azt is jelenti, hogy a THQ Nordic, akiknek jelenleg a birtokában van ez az IP is, nem feledkezett meg a 2001-ben elstartolt sorozatról, ami akkortájt egy korrekt FPS volt, itt-ott pusztítható környezettel. S mivel 48 még be nem jelentett játék készül a THQ Nordic konzorcium alatt, megvan az esély arra, hogy az egyikük a Red Faction Evolution lehet.

Nekünk az a tippünk, hogy az első rész kap egy remake-et (a névből ez jön át…), de akár egy vadonatúj játék is lehet az evolúcióból. Mivel a nyakunkon van az E3 (és már láttunk két játékot, amit a THQ Nordic bejelenthet a Red Faction Evolutionön kívül – erről korábban írtunk részletesebben is), nagy eséllyel ott megtudjuk, hogy mi is lesz ez végül.

Forrás: PCGamer

 

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu