Az E3-ra készül a Square Enix Bosszúállók-játéka

A Square Enix és a Disney régebben megállapodást kötött arról, hogy a japán cég a Marvel-licenszek közül az Avengersből készíthet valamit. Ez már több mint két éve történt, és azóta nem is láttunk, hallottunk a játékról sokat. Most viszont már tényleg itt az ideje.

Talán 2017 januárjában írtunk még arról, hogy a két cég között megállapodás született, és már akkor is tudhattuk, hogy a projektet a Crystal Dynamics, a Tomb Raider reboot-trilógiának első két részének fejlesztőcsapata fogja vezényelni. Nos, nem nagyon ez a helyzet, ugyanis a Shadow of the Tomb Raider után itt is közösen fognak dolgozni az Eidos Montreallal az Avengers-játékon, amiről megtudtuk, hogy a Square Enix E3-as műsorának része lesz a bemutató.

A Square Enix Live E3 2019 magyar idő szerint már megint szerencsétlen időpontban lesz (legalább a Sony, ami kihagyja idén a rendezvényt, nem fogja ezt 2019-ben elkövetni), ugyanis június 11-én, hajnali három órakor fog kezdődni a műsor, ami során a kiadó szerint „izgalmas címeket” fognak bemutatni. (Azért ezzel tavaly is megpróbálkoztak, amikor csak egy stream volt az egész, mindenféle átvezető nélkül. Emlékszünk azért a The Quiet Man-fiaskóra is – ami akkortájt igencsak tetszetősnek tűnt, végül a 2018-as év talán legrosszabb játéka lett…)

A Marvel’s The Avengers egy élő szolgáltatásos (live service) játék lesz, multiplayer-központúsággal, így valószínűleg olyan stílusú lesz, mint például a BioWare-től az Anthem: csapatos szuperhősös, külső nézetes akciózás töretlenül, úgyhogy nem nagyon lesz mód egyedül sokat játszani vele, de persze a hivatalos bemutatón többet is megtudunk majd róla, addig pedig csak a sötétben tudunk tapogatózni.

Feltehetőleg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és talán PC-re fog készülni a játék, ám mi esélyesnek tartjuk a next-gen Xbox és PlayStation párosát is a célplatformok között – közel van már 2020 vége, amikor valószínűleg a Sony és a Microsoft is kiadja következő konzolját.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu