Az Oroszország Kommunistái párt bocsánatkérést követelt a Trónok harca befejezése miatt

MOZI HÍREK – Az Oroszország Kommunistái elnevezésű párt altaji szervezetének vezetője írásban követelt bocsánatkérést, amiért szerinte a Trónok harca befejezése sikertelen volt – írja a Hetedik sor közepe az MTI-t megjelölve forrásként.

Szergej Matasov egyben az amerikai sorozat utolsó évadjának újraforgatását is követelte az HBO vezetésétől.

„Pártunkban sok őszinte híve van ennek a nagyszerű sorozatnak, mert bemutatja, hogy milyen következményei lehetnek a monarchista rezsimeknek.”

– olvashattuk Szergej Matasov Facebook-bejegyzésében, aki az említett pártnak az Altaj Köztársaságban működő regionális bizottsági első titkára. A hír a The Moscow Times című angol nyelvű hetilap online kiadásának beszámolója is lehozta.

Matasov nemcsak hithű kommunista, de hatalmas Trónok harca rajongó is lehet, mert rámutatott, hogy szerinte és a pártja szerint a producerek az utolsó hat rész gyártásakor nem törődtek sorozat híveinek véleményével, emiatt pedig mind a cselekmény, mind a színészi alakítás rosszul sikerült, és ennek nem lettek következményei. Magyarán szólva egy “következmények nélküli” HBO-ról beszélhetünk.

Az altaji kommunista szervezet szerint konkrétan a Trónok harca készítői

“követők millióit ábrándították ki és feltehetően elsikkasztották a sorozatra szánt, az egyszerű amerikai munkások és az elnyomott négerek adójából származó eszközöket”.

A pártvezető éppen ezért azonnali bocsánatkérést követelt, továbbá azt is, hogy az utolsó évadot új rendezők, forgatókönyvírók és az Egyesült Államok Kommunista Pártja tagjainak bevonásával mindenképpen forgassák újra.

Az Oroszország Kommunistái elnevezésű szervezetet egyébként nem szabad összekeverni a parlamenti képviselettel rendelkező, Gennagyij Zjuganov vezette Oroszországi Föderáció Kommunista Pártjával.

FORRÁSOK: Hetedik sor közepe, The Moscow Times

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu