Lesz új Need For Speed… de nem az E3-on!

Az Electronic Arts szemmel láthatólag fél: miután 2017-ben a Need For Speed: Payback, illetve a Star Wars: Battlefront II elindította a háborút a lootboxok ellen (ugyanis mindkettőben igencsak túlzásba vitték ezeket…), 2019-re is tervez egy új autós játékot, csakhogy ezt nem fogják kiállítani az E3-on, vagy legalábbis a kiadó saját rendezvényén, az EA Playen…

„Bár remek emlékeink voltak az utóbbi 25 évben, nem azért vagyunk itt, hogy visszatekintsünk és emlékezzünk. A szemeink tisztán a jövőre figyelnek, de miközben ez a helyzet – főleg az idei év során -, sokat gondolkodtunk azon, hogy mit jelent számotokra a Need For Speed, és – talán még fontosabb az, hogy – mi az, amit mi remélünk, amit jelenteni fog, ahogy haladunk előre vele. Az autók természetesen a listánk élén vannak. Mondhatnátok, hogy az autók és a testreszabás az, ami a Need For Speedben a munkásságunk szívverése. Ezek nélkül a Need For Speed nem lenne képes létezni úgy, ahogy mi azt ismerjük. Ez a két elem kifejezetten fontos szerepet játszik a sorozatban, és ez a két aspektus az, amit alapvetőnek tekintünk. Ez azt jelenti, hogy nem fognak eltűnni, mert nélkülük nem létezne a Need For Speed.

A mi célunk az, hogy egy igazán emlékezetes játékot alkossunk a Need For Speed 25. évfordulóján ahelyett, hogy egy halom eseményen részt vegyünk. A játék az, ami a leginkább számít – ez egy olyan állítás, amiről fogadni mernénk, hogy velünk egyetértetek ezzel kapcsolatban. Tudjátok, hogy itt vagyunk. Egy remek játékot építünk, amit alig várjunk, hogy megmutathassunk, és amikor a legközelebb beszélünk, már csomagolunk, és megyünk délre a teljes bemutatóra,” írta a Ghost Games, a 2016-os, nyílt világú, internetkapcsolatot igénylő Need For Speed, és a 2017-es Need For Speed: Payback fejlesztőcsapata a Redditen.

Úgyhogy valószínűleg a nyár vége felé lehet majd a 2019-es (2020-as?) Need For Speed bemutatója, és lehetséges, hogy nem fog az idei év végén felbukkanni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n… majd meglátjuk.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu