Nem lesz PlayStation 4-exkluzív a Death Stranding?

Korábban már volt erről szó (jó ideig így is említettük a játékot, hogy valószínűleg PS4-re és PC-re készül a Death Stranding), és most megint felerősödött ez a pletyka a játékról, aminek legújabb traileréről errefelé írtunk már.

„A közeljövőben rejtélyes robbanások rázzák meg a földgolyót, és így egy sorozat természetfeletti esemény következett be, amit ként neveztek el. Másvilági lények fertőzik a területet, és a tömeges kihalás is közeleg – Sam Porter Bridgesnek át kell utaznia a lerombolt tarlókon, és meg kell mentenie az emberiséget a közelgő megsemmisüléstől. Fegyverkezz fel és célozz többféle feladatra a küldetésed során, hogy egyesíts egy széttört nemzetet, miközben a rakományod súlya alatt egyensúlyozol az utad során. Védd meg az ellátmányod a vad banditáktól, és maradj biztonságban a rémisztő, Partravetett Lényektől… vagy nézz szembe azokkal, akik rád számítanak (de elbuktál).

A Decima engine egy hiperrealisztikus, a Death Stranding által átváltoztatott tájat renderel ki. Át nem kelhető akadályok állják el az utad, és arra kényszerítenek, hogy eltérő utat keress, miközben természetfeletti elemek módosítják a környezeted fizikai állapotát.

Nincsen hagyományos Game Over állapot a Death Strandingben. Veszítsd el az életed a csatában, hogy egy fejreállt világban találd magad, amin keresztül az életbe megtalálhatod az utad. Óvatosan válaszd ki a harci stílusod, mivel az ellenfeled megölése nem mindig megoldás – minden halál következményekkel jár.

Segíts más játékosoknak anélkül, hogy valaha is kereszteznétek egymás útját az aszinkron online játékmenetben. Küldj ellátmányokat, ossz meg biztonságos házakat, és kövesd más hírvivők útját a civilizáció egyesítése érdekében,” olvasható a PlayStation brit oldalán. Hoppá, aszinkron játékmenet…?

De esélyes, hogy nem csak PlayStation 4-en lesz játszható Hideo Kojima új játéka – Antonio Fucito, egy olasz újságíró, aki a hivatalos bejelentés előtt kiszivárogtatta a Death Stranding megjelenési dátumát, egy élő adás során elárulta a Twitchen, hogy a Sony időzített exkluzívként szerezte meg a játékot. „A játék borítóján nincs ott a „Kizárólag PlayStationön”, mert a Death Stranding egy későbbi időpontban PC-re is érkezni fog. Ez a megállapodás Kojima és Sony között. A játék egy időzített PlayStation 4-exkluzív, és később PC-n is elérhető lesz (Xboxon nem). Nem tudom, hogy 6 vagy 12 hónapos megállapodásról van-e szó,” mondta Fucito, aki csak spekulál.

A Death Stranding november 8-án érkezik PlayStation 4-re, aztán 2020 májusában vagy decemberében PC-re is megjelenhet, ha hihetünk Fucitónak.

Forrás: WCCFTech, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu