További részletek derültek ki a Square Enix és a Crystal Dynamics Avengers-játékáról

A Crystal Dynamics által fejlesztett (ebbe azért besegít az Eidos Montreal is), még a 2017-es év elején bejelentett Avengers-játékról már írtuk, hogy az E3-as élő adása során a japán kiadó le fogja leplezni. Most már több, hivatalos (!) részletet is hozzátehetünk.

Az E3 Coliseum weboldalán ugyanis olvashatjuk a játék jellemzését, ami magyarul kb. így hangozna lefordítva: „Karold magodhoz az erődet, és csatlakozz a Crystal Dynamics fejlesztő-, és a Marvel Games kreatív csapatához, ahogy ők kizárólag a Marvel’s Avengersről fognak beszélni. Ez a meghatározó Bosszúállók-játékélmény: egy epikus akció-kaland, ami a filmszerű történetmesélést kombinálja a folytatólagos egyjátékos és kooperatív játékmenettel. Csatlakozz a maximum négy fős csapatokhoz, légy profi hihetetlen képességeidben, szabd testre hőseidet, hogy passzoljanak a játékstílusodhoz, és egyesítsétek ereiteket, hogy megvédjétek a folyamatosan növekvő világot a folyamatosan jelen levő veszélytől.”

Nos, akkor nem nagyon tévedtünk a tegnapi találgatásainkkal. Tehát képesek leszünk egyedül is játszani, de négy fős csapatokba verődve is szuperhősködhetünk. Ez kissé tényleg úgy hangzik mintha a BioWare-től az Anthem, vagy esetleg az immáron független Bungie-től a Destiny 2 jellemzéséről volna szó. A csapatnak kellett egy kis idő a kooperatív akciós játékmenethez – amikor 2017 januárjában bejelentésre került a játék, akkor arról volt szó, hogy 2018-ban várjuk a további információkat. Ez ugyebár nem következett be, úgyhogy a fejlesztésben biztosan lehettek nehéz pillanatok a kulisszák mögött…

Úgyhogy két hét múlva már többet fogunk tudni a Marvel’s The Avengers-ről, ami feltehetőleg a PlayStation 4, Xbox One, PC hármasát fogja becélozni. A megjelenés vagy 2019 őszén, vagy 2020-ban lehet esedékes, de a fejlesztési időt látván továbbra is úgy véljük, hogy a next-gen PlayStation és Xbox lehet már a célplatform, és ezeken akár nyitócímként is felbukkanhatnak majd a Bosszúállók. Valahogy így is reálisnak tűnik a történet, de EZZEL kapcsolatban azért még mindig a sötétben tapogatózunk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu