Véget ért a The Witcher tévésorozat forgatása

MOZI HÍREK – Henry Cavill és a producer Instragamon a The Witcher  filmet ünnepelték.

Véget ért a részben Magyarországon is forgatott The Witcher forgatása, amelyről a film főszereplője, a Geralt of Riviát is alakító Henry Cavill és Lauren S. Hissrich is egyaránt megemlékeztek.

Henry Cavill Instagramra töltött fel egy olyan szelfit, ahol éppen Geralt hosszú haját imitáló parókát helyezik fel a fejére. Cavill a továbbiakat tette hozzá a képhez: „A The Witcher első évadja lezárult. Igaz, itt éppen fapofát vágok, de ez egy fantasztikus utazás volt! A színészek és a stáb fáradhatatlanul munkálkodtak, mindenki apai-anyait beleadott, nagyon büszke vagyok rájuk! A közvetlen csapatom, Jacqui, Alibhe és Leah rendkívül profik voltak, iszonyú munka álla a Witcher életre keltése mögött, és állandóan, szünet nélkül fejlesztették magát Geraltot is. Köszönöm szépen, hölgyeim, hogy kellemessé tettétek számomra is ezt az utazást! Az összes hajnali háromórás felkelés is bőven megérte!”

Lauren S. Hissrich producer sem hagyta szó nélkül az ünnepélyes pillanatot.

„Most már annyi ősz hajszálam van, hogy bőven eljátszhassam Geraltot, mégis ez volt életem legjobb egy éve. Gratulálok az íróknak, a színészeknek és az elképesztő stábnak, akik a belüket is kidolgozták, hogy életre keltsék a Kontinenst.”

A The Witcher tévésorozat a Netflix digitális tévécsatornáján lesz egyedül elérhető és egyelőre csak annyit tudni, hogy idén, év végén kerül végre fel arra, pontos megjelenési dátum még nincs.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu