Menu

Már George R. R. Martin játékára utalna a Sekiro: Shadows Die Twice?

A FromSoftware csendben már a következő nagy projektjére (vagy legalábbis az egyikre…?) utalhatott a nemrég megjelent és sikeresnek nevezhető Sekiro: Shadows Die Twice-szal…

A tűz és jég dala (angolul A Song of Ice and Fire). Ezen a George R. R. Martin által írt (és még készülő) könyvsorozaton alapul a HBO nemrég véget ért Trónok harca sorozata. Korábban arról írtunk már, hogy az író egy, még be nem jelentett játékon konzultált egy japán fejlesztőcsapattal, ami nagy eséllyel a FromSoftware lesz, hisz annak vezetőjével, Hidetaka Miyazakival tárgyalt a GR kódnevű projektről. (A játék hivatalos neve még nem ismert, a GR a Great Rune rövidítése, ám ez csak egy kódnév, és nagy eséllyel a Bandai Namco az E3 során fedheti fel ezt.)

És ez a játék csendben fel is tűnt a Sekiro: Shadows Die Twice-ban! A GamesRadar arról ír, hogy a TKGP névre hallgató modder felfedezett egy utalást a Great Rune-ra a játék fájljaiban. Az egyik anyagkonfigurációs fájlban ugyanis egy GR nevű mappára való hivatkozás található. Ez nem véletlen! A Sekiro általános assetjei egy NTC nevű mappára hivatkoznak, nem pedig a GR-re!

A Redditen a Kalash névre hallgató felhasználó úgy gondolja emiatt, hogy a Great Rune aktív fejlesztés alatt áll, és nem az Unreal Engine 4-et fogja alkalmazni, hanem a FromSoftware saját fejlesztésű engine-jét. Ezt arra alapozza, hogy a From a saját engine-jében a debug pályát m99-nek nevezi, és sikerült találnia egy erre való utalást.

Persze ebből még nehéz kiindulni, de az E3-on valószínűleg a Bandai Namco, akik a Souls-játékokat kiadták PC-n (kivéve ugye a Demon’s Soulst, ami PlayStation 3-exkluzív…), végre felfedik a GR kódnevű projektet, amin George R. R. Martin dolgozott. Remélhetőleg lesz olyan minőségű mint a From az utóbbi egy évtizedben kiadott összes játéka!

Forrás: PCGamer

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu