Már George R. R. Martin játékára utalna a Sekiro: Shadows Die Twice?

A FromSoftware csendben már a következő nagy projektjére (vagy legalábbis az egyikre…?) utalhatott a nemrég megjelent és sikeresnek nevezhető Sekiro: Shadows Die Twice-szal…

A tűz és jég dala (angolul A Song of Ice and Fire). Ezen a George R. R. Martin által írt (és még készülő) könyvsorozaton alapul a HBO nemrég véget ért Trónok harca sorozata. Korábban arról írtunk már, hogy az író egy, még be nem jelentett játékon konzultált egy japán fejlesztőcsapattal, ami nagy eséllyel a FromSoftware lesz, hisz annak vezetőjével, Hidetaka Miyazakival tárgyalt a GR kódnevű projektről. (A játék hivatalos neve még nem ismert, a GR a Great Rune rövidítése, ám ez csak egy kódnév, és nagy eséllyel a Bandai Namco az E3 során fedheti fel ezt.)

És ez a játék csendben fel is tűnt a Sekiro: Shadows Die Twice-ban! A GamesRadar arról ír, hogy a TKGP névre hallgató modder felfedezett egy utalást a Great Rune-ra a játék fájljaiban. Az egyik anyagkonfigurációs fájlban ugyanis egy GR nevű mappára való hivatkozás található. Ez nem véletlen! A Sekiro általános assetjei egy NTC nevű mappára hivatkoznak, nem pedig a GR-re!

A Redditen a Kalash névre hallgató felhasználó úgy gondolja emiatt, hogy a Great Rune aktív fejlesztés alatt áll, és nem az Unreal Engine 4-et fogja alkalmazni, hanem a FromSoftware saját fejlesztésű engine-jét. Ezt arra alapozza, hogy a From a saját engine-jében a debug pályát m99-nek nevezi, és sikerült találnia egy erre való utalást.

Persze ebből még nehéz kiindulni, de az E3-on valószínűleg a Bandai Namco, akik a Souls-játékokat kiadták PC-n (kivéve ugye a Demon’s Soulst, ami PlayStation 3-exkluzív…), végre felfedik a GR kódnevű projektet, amin George R. R. Martin dolgozott. Remélhetőleg lesz olyan minőségű mint a From az utóbbi egy évtizedben kiadott összes játéka!

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu