Chris Hemsworth újabb kalapácsa

MOZI HÍREK – A Bosszúállók-franchise sikere még el sem ült, Chris Hemsworth már egy következő sorozat újjászületésén dolgozik teljes erővel. A Men in Black, Steven Spielberg és Barry Sonnenfeld közös találmánya, amely a Földre érkező idegenek ügyében eljáró idegenrendészekről szól, három nagysikerű részt ért meg, és most a legújabb folytatásban Hemsworth és régi avangerses társa, Tessa Thompson játssza a főszerepet: ők húznak fekete öltönyt, hogy a nálunk sunnyogó ufók nyomába eredjenek.

Hemsworth már meg is kezdte a Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül (Men in Black International, hazai bemutató: június 13.) népszerűsítését – a föld körül. A túra első két állomása Indonézia és Bali. Hemsworth nemcsak partnernőjét, Thompsont vitte magával a közönségtalálkozókra, hanem a feleségét, Elsa Pataky-t is: talán azért, mert 9 évvel ezelőtt Balin házasodtak össze.

A sci-fit és az akciót sok vígjátékkal vegyítő film igazán fekszik Hemsworth-nek, aki elárulta, hogy Thor is akkor lett egyre viccesebb figura, amikor ő nagyon elkezdte unni a szerepét. Úgy érezte, beskatulyázták, és inkább poénkodni volt kedve. A Sötét Zsaruk H ügynökeként szerencsére egy pillanatra sem kell komolynak lennie, még akkor sem, ha egy háromkarú, intergalaktikus fegyverkereskedővel küzd meg éppen: sőt, a film egyik jelenetében még kalapácsot is ragadhat.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu