Nem fog idén megjelenni a Ghost of Tsushima?

A korábban az inFAMOUS játékokat fejlesztő Sucker Punch PlayStation 4-exkluzívja, a Ghost of Tsushima  valószínűleg nem fog a 2019-es év folyamán megjelenni.

A Sony – mivel idén kihagyja az E3-at – máshogy tudja csak a nagy játékairól az új információkat közleni. Ezt a Death Strandinggel meg is tette (és meg is tudtuk végre, hogy mikor fog Hideo Kojima játéka megjelenni), ám van itt még két nagyobb játék, amikről csak találgathatunk, hogy mikor jelennek meg. (Jó, a The Last of Us Part II-ről nemrég írtuk, hogy 2020 februárja lehet annak egy lehetséges megjelenési időszak.)

A Ghost of Tsushimáról komolyabban már jó egy éve nem hallottunk (ugyanis a Sony a 2018-as PlayStation Experience-et is lefújta…), de most már mondhatjuk, hogy egy éven belül a PlayStation 4 megkapja majd ezt. Ezt azért is mondhatjuk így ki, mert az elderduddy370 névre hallgató Reddit-felhasználó azt írta, hogy a pán-európai korhatár-besorolással foglalkozó bizottság, a PEGI besorolta a Sucker Punch játékát (16-os korhatárt kapott). Ez azért is fontos, mert a besorolástól számított egy éven belül megjelennek a játékok, és ez alól a Ghost of Tsushima sem kivétel.

Szóval legkésőbb 2020 kora nyarán már játszhatjuk a játékot, de inkább 2020 tavasza tűnik reálisnak (ez bejött 2018-ban a God of Warnak, a 2019-es Days Gone-ról pedig nem tudni még, hogy mennyire fogy jól…). Úgyhogy valószínűleg a hivatalos bejelentésig – amit talán végre egy State of Play során fognak majd megejteni – várhatunk, mivel ez még természetesen nem hivatalos.

Valahol már érhető, hogy miért is mondta a The Last of Us Part II februári tippje mellett azt a Kotakus Jason Schreier, hogy egy ütős utolsó éve lehet a PlayStation 4-nek, amit azért életben fog tartani a Sony, hogy könnyebben válthassunk majd a következő generációs konzolra, aminek hivatalos neve még nincs, de amúgy is mindenki PlayStation 5-nek hívja…

Forrás: GamingInstincts

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu