Mark Hamill Chucky-ja szédületes a Gyerekjáték új trailerjében! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az egykori Luke Skywalker Mark Hamill Chucky-ja a Jokeréhez hasonló, hátborzongató hangon paráztatja a trailerben látható kis srácot.

Chucky, a gyilkos baba új „gazdáját” kínozza a Gyerekjátékban (Child’s Play) című rebootban, miután Andy rájött a baba igazi természetére. Az alig egyperces videóban Chucky felfedezte a wifi képességeit, és különféle elektromos készülékek bekapcsolásával hecceli a srácot, mielőtt az anyjáról mutat róla egy videót. Andy egy baseball ütővel próbálja levadászni Chucky-t, de mindannyian tudjuk, mennyi esélye van ellene… Szokásos horrorfilmes jelenet, azonban amitől igazán üt ez a klip, az Mark Hamill hangja, aki babát itt is és majd a teljes filmben is megszólaltatja.

Mark Hamill persze hiába híres Star Wars színész és szinkronsztár, azért elég nehéz feladata lesz, hogy Brad Dourif eredeti hangját felülmúlja. Minden olyan horrorfilmrajongó, akik eredeti nyelven nézi a filmeket, jól tudja, hogy Brad Dourif volt eddig Chucky hangja az összes eddigi filmben, kezdve az 1988-as résztől. Nagyon sokan fel voltak egyébként háborodva, amikor kiderült, hogy többé nem ő szólal a meg a gyilkos baba hangján és az egyetlen választás, amellyel „helyreütik” Dourif mozifilmes mellőzését, Mark Hamill lehetett, aki Luke Skywalker alakítása mellett Jokerként is legendássá vált filmekben, sorozatokban és videojátékokban egyaránt.

Ami egyébként Brad Dourifot illeti, őt sem fogják mellőzni, lévén ő a Syfy tévécsatornán leadott Chucky tévésorozatban lesz ismét a gyilkos baba hangja, amely a régi mozifilmek folytatása és semmi köze a reboothoz. Érdekesség egyébként, hogy Brad Dourif is játszott már sci-fiben: a Harkonnenek mentat-ját (különleges képességekkel ellátott „bérgyilkosmestert” és biztonsági szakembert) alakította David Lynch 1984-es Dűnéjében.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu