Jumanji: The Video Game: játék is jön a film mellé [VIDEO]

Miközben készül a 2019-es Jumanji film, készül mellette egy játék is.

Az Outright Games és a Funsolve bejelentette, hogy a Sony Picturesszel együttműködve a Funsolve készít egy játékot, ami kb. egy hónappal a film előtt kerül megjelenésre majd. „Vegyetek együtt részt a kalandokban és nevessetek együtt az akcióval teli Jumanjiben, miközben megpróbáljátok túlélni a legnagyobb kihívást, hogy magatok mögött hagyhassátok a világot. Csak te és három csapattársad tudja az ékköveket visszaszerezni Jumanji megmentése érdekében, úgyhogy irány online, hogy a barátaiddal osztott képernyőn játsszatok, vagy menj egyedül MI csapattársakkal. Egy martalóc hadsereggel meg kell küzdeni, halálos vadállatokat és csapdákat kell kikerülni, és menő testreszabások várják, hogy elérhetőek legyenek. Olyan hősökkel mint Dr. Bravestone, Ruby, Mouse és Prof. Oberon, tudhatod, hogy egyedi képességek (és poénos elbaltázások) várnak rád a világ megmentése érdekében,” mondja a sajtóközlemény, ami később azt is mondja, hogy „Jumanji világa nagyobb lesz gyönyörű de halálos új hegyes, városi és dzsungeles környezetekkel”, illetve azt is, hogy „sosem lesz két Jumanji-játék ugyanaz”, amiből valószínűleg arra utalnak, hogy procedurálisan generált, véletlenszerű területek lehetnek majd a játékban, ahol egy kis kosztümös és fegyveres testreszabás is lesz. (Ha már a No Man’s Sky-nak is bejött, miért is ne?)

A 2015-ben alapított Funsolve neve nagy eséllyel ismeretlen lehet, így kérdéses lesz a játék minősége. (A csapat eléggé kicsinek is tűnik, feltehetőleg ez lesz az első játékuk – az igencsak lassan működő weboldaluk ugyanis nem mond semmit sem arról, hogy eddig min dolgoztak…)

A Jumanji: The Video Game világszerte november tizenötödikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re. (A most még címmel hivatalosan nem rendelkező film pedig a jelenlegi tervek szerint december tizenharmadikán debütál a mozikban.) Viszont a legvégére lenne azért egy teljesen ártatlan kérdésünk: bár az osztott képernyős játékmenet remek ötletnek hangzik, nem felejtették el véletlenül a társasjátékot? Valami ilyesmi ugyanis rémlik a ’95-ös filmből, illetve a ’96 és ’99 között futott rajzfilmsorozatból is…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu