Mennyi idős Robert Pattinson Bruce Wayne-je a The Batmanben?

MOZI HÍREK – És vajon a The Batman egy újabb eredettörténet lesz?

Egy fiatalabb Sötét Lovaggal találkozhatunk majd az új Denevéremberes filmben, mivel Matt Reeves rendező 30 év körülinek „álmodta meg” a karaktert. Mivel Robert Pattinson 33 éves, természetesen tökéletesen passzol a szerephez. Állítólag a forgatókönyvet úgy írták meg, hogy Bruce Wayne életének egy bizonyos szakaszáról szóljon a történet. Nem lesz eredettörténet, tehát nem fogjuk megint látni a kisgyermek Bruce-t sírni, ahogy a szüleit lelövik – mint például a Batman Superman ellen című filmben legutóbb – de ugyanakkor elszakad az új film a veterán, idősebb Denevérember karakterétől is. A Sötét Lovag a karrierje elején lesz és még tanulgatja képességeit, hogy a „világ legnagyobb detektívévé” váljék. Kicsit hasonlít ez a felállás a Batman: Arkham Origins című játékra , ahol szintén egy fiatal Batmant irányíthattunk, de ott sem volt eredetsztori.

Nemrég jelentették be egyébként hivatalosan is, hogy Robert Pattinson lesz majd a Batman az új filmben. A volt Alkonyat-sztár Nicholas Houltot verte meg a szerepért indult két színész közti „párbajban”. Mivel nagyon sokan gondolnak még vissza a romantikus, vámpíros Alkonyatra, a Batman- és DC-rajongók meglehetősen szkeptikusan fogadták a hírt. Másik viszont sokkal pozitívabban álltak Pattisonhoz, rámutatva, hogy az Alkonyat óta már mennyi komolyabb szerepet eljátszott.

Ha már Batman, akkor meg kell még említeni azt is, hogy Heath Ledger hasonlóan negatív fogadtatást kapott, mikor a Joker szerepét megkapta a Sötét Lovagban, aztán mégis mekkora filmtörténeti klasszikus lett belőle. Most már bármi is lesz, Pattinson lesz az új Batman és nem tehetünk mást, mint hogy adunk neki egy esélyt…

FORRÁS: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu