Darksiders Genesis: trailer, főszereplők és első képek [VIDEO]

Először csak szivárgás volt, aztán végül megerősítették a Darksiders-sorozat előtörténetét, amely PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és Stadiára egyaránt meg fog jelenni.

Hiába próbálta az Airship Syndicate csapata hétpecsétes titokként őrizni a Darksiders Genesis titkait, innen és onnan is jöttek szivárgások, nem sokkal az E3 előtt, ahogy már megszokott. Konkrétan az Amazon Online Store-ból indultak az információáramlások, amelyet végül a játék hivatalos trailere koronázott meg.

Ez a negyedik rész ugyan a sorozatban, de ez egy számozás nélküli előtörténet, amelynek főszereplője War (Háború) és Strife (Küzdelem), akiknek a pokol erőivel kell szembe szállniuk, melyet maga Lucifer vezet. Mivel tehát prequellel van dolgunk, a játék eseményei évekkel a 2010-es Darksiders előtt játszódnak, amelyet a mára már nem létező Vigil Games fejlesztett.

Darksiders Genesis 2019 jelenik majd meg PC-re, PS4-re Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, sőt, a Google legújabb gamer streaming üdvöskéjére, a Stadiára is érkezik.

Háború és Küzdelem: új küldetésetek van ÉS elvállaljátok!

Magáról a háttérsztoriról a következőket lehet tudni kicsit részletesebben…

„A teremtés hajnalán a Tanács minden létsíkon egyensúlyt tartott fent. A Tanács parancsait a Lovasok hajtották végre: a nephilimek, akik angyalok és démonok természetellenes nászából születtek és akik felesküdtek a Tanácsnak, cserébe hatalmas erőt kaptak. Ugyanakkor ennek az erőnek tragikus ára volt: megparancsolták a lovasoknak, hogy a saját fajuk maradékát egytől egyik irtsák ki. Egy véres harc következett, mely során a Lovasok megsemmisítették az egész nephilim fajt. Még mindig gyötrődve a bűntudattól, Háború és Küzdelem új feladatot kapnak…

Lucifer, a rejtélyes és cselszövő démonkirály az egyensúlyt akarja felborítani azáltal, hogy a fődémonoknak, hatalmat ad a kezébe. Háborúnak és Küzdelemnek ezeket a fődémonokat és seregeiket kell megtalálniuk és megsemmisíteni, miközben felfedi a démoni konspiráció részleteit. A Darksiders: Genesis egy kőkemény akció-kaland, amelyben démonok, angyalok és mindenféle egyéb túlvilági lény hordáin kell magunkat keresztülverekedni, különféle extravagáns pisztolyokkal, puskákkal és szablyákkal, kardokkal. Ezentúl a Darksiders Genesis-ben bepillantást nyerhetünk az eredeti játék előtti eseményekben is, és a Küzdelem nevű Lovast is megismerhetjük.”

És hogy milyen lesz maga a játék? Ahogy azt a lenti hivatalos trailerben is láthatjátok, egy erősen a Diablo III-ra hajazó, felülnézetes akció-szerepjátékkal van dolgunk, hasonlón sötét, már-már nyomasztó vizuális világgal, amely tökéletesen passzol a történethez. Nektek tetszik?

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu