Destiny 2: a Google Stadiára tartana a játékkal a Bungie?

Kitudódott, hogy mi lesz a következő nagy (a Forsakennel azonos méretű, mértékű) Destiny 2 DLC neve is.

Ugye korábban arról szó esett már nálunk is, hogy a Bungie szakított az Activision Blizzarddal, és magával vitte a Destiny IP-jét is (az az övék volt az eredeti megállapodás miatt amúgy is…), ám a Destiny 2 eközben továbbra is fenn van PC-n a Blizzard Battle.net rendszerén. Ez a szituáció valószínűleg a következő Destiny 2 kiegészítő, a Shadowkeep esetében is ugyanígy fog maradni.

Shadowkeep? Igen: a Redditen ugyanis az adatbányászok közzétették, hogy mit is találtak az őszi kiegészítővel kapcsolatban a Destiny 2 fájljai között. Íme:

 

 

„A Destiny-élmény következő fejezete idén ősszel érkezik; rémisztő árnyékok vetülnek egy elfeledett holdra. Térj vissza a holdfelszínre. Utazz mélyen egy rejtélyes, ellenséges citadellába. Legyél egy rémálom-vadász,” írja a rövid jellemzés a Shadowkeepről. Ez nem sok, ebből kiindulni nem lehet, és nem is fogunk.

Mást is találtak az adatbányászok, mégpedig azt, hogy platformok között mozgathatjuk az elmentésünket, így valószínűleg az Xbox One és a PC között válthatunk, ha erre lehetőségünk adódna. (A PlayStation 4 is talán bejátszhat, de a Sony ugyebár eléggé vonakodik a közösködéstől, bár tény, hogy közben együttműködésre hajlamodtak a Microsofttal a felhő alaú technológiával…)

Ezt a Kotakus Jason Schreier is megerősíti, de ő azt is mondja, hogy a ma este hat órakor kezdődő Google-előadáson, ahol a Google Stadia árazása is például bemutatásra kerül, megerősítheti a Bungie, hogy a Ubisoftnál készülő Ghost Recon: Breakpoint mellett bizony a Destiny 2 is fel fog tűnni a streamelő platformon, és ez igencsak nagy teszt lesz a Stadiának. Egy ilyen FPS ugyanis nagy precíziót és minél kevesebb lagot igényel – ha ezt a Google stabilan hozza, akkor a Stadia komoly meglepetést okozhat.

Úgyhogy a Bungie más irányba tapogatózik, ami ezek után már valahol érthető is tőlük.

Tesztünket a Destiny 2-ről itt olvashatjátok el.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu