Kiszivárgott a Zombie Army új része is!

Ezúttal a spanyol Amazon listázott, ugyanis ők a Rebellion eddig be nem jelentett játékát sikerült lebuktatniuk a hivatalos bejelentés előtt!

Most sem linkeljük az Amazonos hirdetéseket, mivel törölték (ami – mint mindig – igencsak gyanús), de arról beszámolhatunk, hogy a Zombie Army 4: Dead War névre hallgató játékot PlayStation 4-re és Xbox One-ra listázták, mégpedig alap és gyűjtői kiadásban egyaránt. Ez nem lehet valami véletlen, ugyanis általában nem szokott az bekövetkezni, hogy egy be sem jelentett játékról már így, ilyen konkrét formátumban listáznak.

„Ha azt hitted, biztonságban vagy, tévedsz. 1946-ban járunk. Európa romokban hever az ördögi „Z terv” miatt. Egy bátor hőscsoport sikeresen a pokolba hajította a Führert, de nem sejtik, mi vár rájuk. Hitler hordái visszatértek. Nézz szembe a sötétséggel az egyjátékos módban, vagy csatlakozz a barátaidhoz, hogy átjussatok az élőhalott nácikon ebben a rémisztő lövöldözős játékban, amit a Sniper Elite 4 fejlesztői készítettek,” írta az Amazon spanyol oldalán a jellemzés, ami még „Egy rémisztő új kampány 1-4 játékosnak”, az „epikus fegyverek, skillek és fejlesztések”, a „legnagyobb hordamód, ami valaha készült”, és a „röntgen (X-ray) kamera, ami szerveket tör szét, visszatér” gondolatokat is megemlítette.

Nagy esély mutatkozik arra, hogy a Zombie Army 4: Dead War az Epic Games Store által szponzorált PC Gaming Show keretein belül lesz hivatalosan is bejelentve az E3 során. Emiatt pedig esélyes, hogy a játék a PlayStation 4 és Xbox One párosa mellett időzített exkluzív lesz PC-n az Epic Games Store-on (megjelenés: 2020 vége előtt), mivel korábban is mutatkozott már ezzel kapcsolatban igény a Rebellion vezérigazgatójától. Azért is mondjuk, hogy ott mutathatják be, mert a Rebellion korábban már ígért egy „nagy, be nem jelentett címet” erre a rendezvényre, ami magyar idő szerint június tizedikén, este hét órakor fog kezdődni.

Most már késő, újabb E3-as bejelentésről tudtunk meg információkat a bejelentés előtt.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu