Új képek és információk a Beyond Good & Evil 2-ről

A Ubisoft a nagyon várt, készülő videojátékáról, Beyond Good & Evil 2-ről egy rövid prezentációban mutatott be új információkat és képeket.

Tegnap egy nagyobb bemutatót tartott a Ubisoft a Beyond Good & Evil 2-ről, amely azt a „hiánypótló” célt is szolgálta, hogy a játék nem lesz majd kint a 2019-es E3-on. Éppen ezért várható is volt, hogy azért döbbenetesen sok információról nem rántják le majd a leplet, inkább a közösség és a játék kapcsolatáról, illetve azért pár érdekesebb kulisszatitkot is elárultak, sok-sok artwork bemutatása mellett.

Az összes itt látható kép olyan concept art, amely a játék hangulatát, stílusát hivatott bemutatni. (Ilyeneket szoktunk kilockolni extraként, játék közben.) A játékon jelenleg is három stúdió dolgozik: a Ubisoft Barcelona, ​​Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Mainz, Ubisoft Montpelier és romániai Ubisoft Sofia. Az előadáson azt is bejelentették, hogy rövidesen egy hatodik csapat is csatlakozik a meglévő öthöz, de hogy melyik, azt még nem árulták el.

Az előadáson az is kiderült, hogy már 620.000 rajongó csatlakozott a „Space Monkey” programhoz, amelynek tagjai előre kipróbálhatják a játékot, még a megjelenés előtt. A legtöbb artworköt, amelyet a prezentáción láthattunk, a Joseph Gordon-Levitt által alapított HitRecord médiaprodukciós cég készítette https://hitrecord.org/productions/3502858, amely emellett még zenéket is gyárt a készülő Beyond Good & Evil 2-höz.

A játék sztorijáról eddig még nem sokat tudni, most is csak annyit tettek hozzá a prezentáción, hogy az „elszántság” és a „szabadságért való harc” lesz a fő motívum és hogy a Beyond Good & Evil 2 világában minden és mindenki egy gyártószalagról kilépő „termék”, még azok a hibrid majmok is, amelyek csak azért „születnek”, hogy egy bányában rabszolgaként dolgozzanak. Ezeket a rabszolga majmokat felszabadíthatjuk, így a hajónk személyzetévé válnak.

Borzasztóan régóta készül már a Beyond Good & Evil 2, de az látszik, hogy a Ubisoft és híres alkotójuk. Michel Ancel nem veszik félvállról.

Forrás: 3Djuegos

 

 

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu