Rossz hír a Splinter Cell rajongóknak!

Ha vártál a Splinter Cell következő részére, akkor most szomorú leszel…

Jason Schreirer, a Kotaku jól ismert és megbízható újságírója a Splitscreen podcastban beszélt arról, hogy nemhogy az E3 2019-en nem mutatnak be semmilyen Splinter Cell részt, de ráadásul még nem is fejlesztenek jelenleg egyet sem.

Schreier indulatok nélkül, egy nyugodt atmoszférájú beszélgetés során említette meg, hogy a Ubisoftnál rengeteg emberrel beszélt erről, mert minden rajongó tudni szeretné, hogy készül-e új Splinter Cell. „Mindenki, akivel beszéltem, nemet mondott, szerintem semmilyen Splinter Cell játék sem készül jelenleg.”

Sajnos ez a hír nagyjából rímel azzal az erősen semmitmondó PR bullshittel, amit maga Yves Guillemot, a Ubisoft igazgatója adott le a témában még április elején.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy hiába várnak a Splinter Cell-rajongók az új részre, egyelőre semmi jel sem mutatkozik arra, hogy az elkészülne.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu