Elden Ring: ez a címe a Trónok harca írója és a FromSoftware együttműködésével készült játéknak!

Akció-RPG címmel van dolgunk, amely PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jelenik majd meg, egy egyelőre határozatlan időpontban.

Korábban írtunk már róla, hogy George R.R. Martin, a Trónok harcának írója nemrég együttműködött a FromSoftware japán céggel egy teljesen ismeretlen játékkal kapcsolatban, amely akár még a Trónok harca adaptációja is lehetett volna. Nos, Trónok harcából nem lett semmi, viszont a legendás író egy vadonatúj IP-n dolgozhatott együtt a japán játékfejlesztőkkel.

A Dark Souls készítőinek új címe az Elden Ring néven vált ismertté, és a leírás szerint ennek világát Miyazaki Hidetaka, a stúdió sokak által ismert rendezője, illetve George R. R. Martin közösen alkották meg. Részleteket sajnos egyelőre még nem tudni, mindössze annyit, hogy a japán RPG-ben „minden sarkon veszély és kalandok várnak hősünkre.” Emellett még a logója is felbukkant, ezt a nyitóképen láthatjátok.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu