Keanu Reeves a Cyberpunk 2077 trailerben, megjelenési dátummal! [VIDEO]

Keanu Reeves a Cyberpunk 2077-ben egy karaktert játszik majd a játékban!

Már régóta nem láttunk semmilyen gameplayt a Cyberpunk 2077-ből, de a CD Projekt most visszatért az E3 2019 Microsoft konferenciájára egy vadonatúj, iszonyúan látványos trailerrel, amely tele van kőkemény akcióval és erőszakkal. De ez még mind semmi, ez csak az „alapozás” az igazi meglepetésre: Keanu Reeves, a napjainkra legendássá vált színész (akinek legutóbbi filmjét a John Wick franchise-ból nemrég láthattuk ) megjelenik a trailer végén és mielőtt még az állunkat kapkodnánk a sztár láttán, már ott is a megjelenési dátum: 2020, április 16, a játék pedig Xbox One-ra, PC-re és PS4-re egyaránt megjelenik.

A trailer bemutatója alatt a játék hivatalos website-ját frissítették is az előrendeléssel kapcsolatos információkkal. Jó pár lehetőséget kínálnak számunkra: van egy standard kiadás, egy Collector’s kiadás, amely tele van spéci „kegytárgyakkal, mint a játék főszereplőjének, V-nek egy 25 cm-es bábúja, akció közben, egy steelbook, egy keményfedelű művészeti könyv és sok minden más. Maga a doboz hasonló lesz azokhoz az épületekhez, amilyeneket a játék fő helyszínén, Night City-ben láthatunk.

Cyberpunk 2077 egy immersive sim dizájnfilozófiát követő szerepjáték, amit fontos kihangsúlyozni. Az FPS részére tehát nem úgy kell tekinteni, mint a központi elemére. A demóban, illetve már korábban számos más alkalommal is igyekeztek kihangsúlyozni a CD Projekt RED, hogy a lövöldözés csak egy elem a rengeteg másik közül. A korábbi demókban példának okáért a fejlesztők a diplomatikusabb, csendesebb, főként dialógusokra épülő megoldást választották – de azért persze volt lövöldözés, az akció is fontos lesz, így ebből is kaptunk egy kis ízelítőt.

Hogy Keanu Reeves a Cyberpunk 2077-ben pontosan milyen karaktert alakít, azt még pontosan nem tudni…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu