[E32019] Bleeding Edge 4 vs 4 verekedős multiplayer Xbox One-ra és Windows 10-re [VIDEO]

A korábban olyan szingli akciójátékaról ismert Ninja Theory, mint a Hellblade: Senua’s Sacrifice, a DMC: Devil May Cry, vagy az egykori PS3 exkluzíc cím, a Heavenly Sword, ezúttal egy multiplayer only verekedős címen dolgozik, amely Xbox konzolexkluzív lesz, tehát PC-re (Windows 10-re) igen, PlayStation konzolokra viszont nem fog megjelenni.

A Bleeding Edge alapvetően egy arénaszerű pályákon játszódó, 4 vs. 4 játékos verekedős, kaszabolós cím, ahol egy disztópikus világban, böszme nagy fegyverekkel oszthatják egymást a résztvevők. A fegyverek között a kardok és a mordályok egyaránt szerepelnek. Ugyannakkor az erősen látszódik a hivatalos előzetesből, hogy itt azért a közelharcon lesz a lényeg. Emellett a térképeken bizony lesznek különféle pályaelemek is, amelyeket kihasználhatunk, oly módon, hogy például nekilökjük az ellenfelet.

Egyébként érdekesség, hogy a Ninja Theory ezen a játékon még a Microsoft-felvásárlás előtti időszakban elkezdett dolgozott, vagyis nem a redmondi cég vette rá a tehetséges, nagyon régen még a Sony-nak dolgozó, majd függetlenné váló csapatot a Bleeding Edge-re. Emellett a „nindzsák” azt is hozzátették, hogy egyszerre több címen is dolgoznak, vagyis nem csak az online multis adok-kapokra számíthatunk tőlük, hanem akár egy Heavenly Sword, vagy Hellblade-jellegű címre is. A Bleeding Edge-nek egyelőre nincs megjelenési dátuma, az viszont biztos, hogy Xbox One-ra és Windows 10-es PC-kre is érkezik a játék, illetve egy technikai alfateszt is várható belőle június 27-én.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu