[E3 2019] Cyberpunk 2077: ki lesz Keanu Reeves a játékban?

A lengyelek tényleg nem kerteltek: komolyan odacsaptak az E3-on a várva várt (és már megjelenési dátummal is rendelkező!) Cyberpunk 2077-tel kapcsolatban!

Tegnap már írtunk a Cyberpunk 2077 új traileréről és megjelenési dátumáról – itt érdemes elolvasni azt, úgyhogy most rátérnénk az újdonságra Keanu Reeves-szel kapcsolatban. A színész ugyanis a játékban nagy szerepet kapott!

Reeves karaktere Johnny Silverhand névre fog hallgatni a Cyberpunk 2077-ben. Ő – a CD Projekt RED hivatalos jellemzése szerint is – egy „legendás rockercsávó” lesz, akinek azért ez a neve, mert egy robotikus ezüst karja van. Mivel „kulcsfontosságú” a történetben, tuti, hogy gyakran fogunk vele találkozni a játékban. (A Cyberpunk 2020 asztali társasjátékban egy jobb napokat is megélt gitáros, énekes Silverhand.)

Reeves nem intézte el csak annyival a szereplését, hogy a hangját és a kinézetét kölcsönözte „Ezüstkezű Jancsinak”, ugyanis motion capture munkálatok révén a mozgáskultúráját is felhasználta a CD Projekt RED, azaz Silverhand pont úgy fog mozogni és beszélni, mint maga a színész, aki szemmel láthatólag érti a dolgát. Ez minden esetre egy elképesztő húzás a lengyel fejlesztőktől! Jár az elismerés: emiatt is biztos lesz felhajtás a játék körül.

„B___d meg, kelj fel, Samurai, egy város felgyújtása vár ránk” – mondja Silverhand az E3-as trailerben. Ideje is felkelni. Legalábbis az ébresztőóránkat be is lehet már állítani, ugyanis a Cyberpunk 2077 (ha nem kerül halasztásra) 2020. április tizenhatodikán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re! (És az amerikaiak, kanadaiak megszívták: nekik PC-s kiadás nem lesz lemezes változatban. Errefelé még van ilyesmire kereslet. Megszíttátok, pupákok!)

Szóval PlayStation 4 és Xbox One. Azért ne feledjük, hogy korábban írtunk már arról, hogy a Cyberpunk 2077 cross-platform cím is lehet, így mi nem tartjuk kizártnak, hogy a Microsoft által hivatalosan is Xbox Scarlettnek hívott next-gen Xboxon, illetve a nem hivatalosan PlayStation 5-nek hívott következő generációs Sony konzolon is fel fog talán bukkanni 2020 végére.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu