Menu

[E3 2019] Bétát kap a Ghost Recon: Breakpoint… de mikor is? [VIDEO]

Az új Ghost Recon-játékról a Ubisoft az E3-as rendezvénye során közölte, hogy kipróbálható lesz a megjelenés előtt.

A Ubisoft E3-as műsora igencsak show lett (főképp a Just Dance miatt nem csoda, elvégre a Just Dance-szériában nincs riválisuk és kasszasiker is a kazuár játékosoknak – be is jelentették a Just Dance 2020-at, ami Wii U-ra nem, de az eggyel korábbi generációjú Wii-re még mindig lesz!!!), de azért pár komolyabb játéknak is jutott idő a műsor során. Így például a Ghost Recon: Breakpointról azt közölte a francia kiadó, hogy szeptember ötödike és nyolcadika között bétatesztet kap majd. (Mondjuk a kifejezés nem biztos, hogy értelmes, hiszen kb. egy hónappal a játék tényleges rajtja előtt fog bekövetkezni – mondhatnák demónak is, nem?)

Ebben felfedezhetjük Auroa szigetvilágát vagy egyedül, vagy akár négy fős kooperatív játékmenetben, és persze közben a Farkasokkal (Wolves), egy renegát csoporttal is meg fogunk küzdeni. Ezt a katonai alakulatot egy korábbi Ghost, Cole D. Walker hadnagy-ezredes vezeti (őt Joe Bernthal alakítja), és bizony a csapat szert tett egy rakat katonai drónra, ami khm… nem éppen egészséges ránk nézve, hacsak nem egy ezer lyukas svájci sajtként igyekszünk cosplaykedni.

Hogyan férhetünk hozzá a kooperatív shooter bétájához? Aki az előrendelésre tippelt, nem nyert semmit, mert ezt kell tenni a biztos bejutáshoz. Aki pedig a szerencsében bízik, az regisztráljon, mégpedig itt. Ki kell választanunk a platformot (PlayStation 4, Xbox One vagy PC), amin játszani szeretnénk, aztán regisztráljunk, hátha sikerül „nyerni” egy bétakódot.

A Ubisoft bejelentette a Ghost Recon Delta Company-t is, ami egy új, közösségi program lesz. Ebben speciális tartalmakat kapunk, és közvetlenül beszélhetünk a fejlesztőkkel is. (Ez amúgy nem butaság: a játékosok felé való nyitással lehet a lehető leginkább megfelelni az elvárásoknak.)

A Ghost Recon: Breakpoint október negyedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (Lesz benne Terminator is…?)

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/