[E3 2019] DOOM Eternal: trailer és megjelenési dátum! [VIDEO]

A Bethesda bemutatta a DOOM Eternalt, amely PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re jelenik meg még az idén.

Egész konkrétan november 22-én kerül majd boltokba a híres FPS sorozat legújabb része. A bejelentést a Bethesda Softworks és a fejlesztő id Software közösen tették E3 2019-es sajtókonferencia alkalmával.

Az előrendelői csomagok között a „Rip and Tear Pack” is benne lesz, illetve a „DOOM Revenant Skin”, a „Throwback Shotgun Weapon Skin” és egy külön szint, a Bonus Campaing Master Level.

A Deluxe Editionben benne lesz a Year One Pass is, amelyben további két letölthető tartalom is lesz: a „Demonic Slayer Skin” és a Classic Weapon Sound Pack.

A Collector’s Edition emellett egy exkluzív Steelbookot is tartalmaz, egy olyan artbookot, amelynek “The Gift of Argent Power” lesz a címe, egy igazi, fejre húzható DOOM Slayer sisakot és Deluxe kiadás teljes digitális tartalmát.

A játék eseményei az előző DOOM után játszódnak, miután hősünk a „Doom Slayer” visszatér a Földre, amelyet a démoni invázió teljesen ledarált. Hősünknek mi más lenne a feladata (elvégre: DOOMról beszélünk, minthogy a Földet „kipucolja”, illetve a saját eredetét is fel kell fednie.

Doom Slayernek egyébként nem csak démonokkal, hanem az angyalokkal is össze kell akasztania a bajuszt, lévén sikerült kivívnia a mennyek haragját is. Hogy ez pontosan hogyan történt, azt még nem tudni, de nyilván tartogatnak történeti puskaport (a szó szoros értelmében is, haha) a játékra is és nem akarnak mindent ellőni.

A játékmenet nem sokat változott, de persze ahhoz felesleges is nyúlni. Lesz még egy PVP mód is a játékban, amelyet Battlemode-nak hívnak és az a lényege, hogy egy teljesen felfegyverzett Slayer és két démon esik egymásnak, az összecsapások pedig menetekre lesznek osztva, mint egy verekedős játékban.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu