Menu

[E3 2019] Felújítást kap a Final Fantasy VIII! [VIDEO]

Bár eddig arról volt szó, hogy a Final Fantasy VIII forráskódja állítólag elveszett, úgy tűnik, sikerült valahol találnia egy másolatot róla a Square Enixnek…

„A 2019-ben megjelenő Final Fantasy VIII Remastered az eredeti kiadás huszadik évfordulóját fogja megünnepelni egy vizuális frissítéssel, elhozva a játék szeretett történetét a modern platformokra: Steamre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Lásd úgy a kedvenc karaktereidet az átgyúrt látványvilággal mint eddig soha!”, mondja a sajtóközlemény a játékról, amit a Square Enix az E3-as műsora során jelentett be.

A remasterben felújított karaktermodellek lesznek, továbbá olyan lehetőségek, mint például az, hogy a HP-nk és az ATB-nk (Active Time Battle: ezt a csíkot ki kell várni, hogy feltöltődjön a csaták során, hogy cselekedhessünk a csatatéren) végig kimaxolva legyen, amivel speciális képességeket is bevethetünk, kikapcsolhatjuk az encountereket (nincs véletlenszerű támadás), vagy akár háromszoros sebességre gyorsíthatjuk a játékot, a kisfilmeket leszámítva. (Tehát ezek csalások lennének…?)

A PC-s verzióban még több lesz (na szépen állunk…): pár tárgyat leszámítva minden a birtokunkban lehet, mindegyik GF képességet megszerezhetjük, kimaxolhatjuk a GF-eink (speciális támadások) szintjét, ahogy a Gilt is (fizetőeszköz), a mágiánkat is teljesre tekerhetjük, de akár az összes speciális képességet vagy kártyákat (ezek közül leszámítva párat) is behozhatunk.

A Final Fantasy VIII még 1999 februárjában jött ki Japánban PS1-re – a lokalizációra öt és fél hónapot (!) kellett várni, sőt, Európában több mint fél évvel a japán verzió után jött csak ki a FF8, ami 2000 elején PC-re is megjelent. Az RPG PSOne Classic címként később PlayStation 3-ra, PlayStation Portable-re (PSP-re), majd PlayStation Vitára is kijött – tehát lényegében közel két évtizeden keresztül csak a Sony platformjain (és PC-n) volt játszható Squall Leonhart története.

A Final Fantasy VIII Remastered valamikor az idei év folyamán fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, illetve PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/