[E3 2019] Outriders: kooperatív lövölde a Bulletstorm fejlesztőitől [VIDEO]

Jó ideje tudunk arról (és írtunk is), hogy a People Can Fly, egy lengyel fejlesztőcsapat a Square Enixnek készít egy játékot. Nos, ezt be is jelentették a japán cég E3-as műsora során!

„Az Outriders az a játék, amin évek óta szerettünk volna dolgozni. Nagyon örülünk, hogy a Square Enixszel együtt dolgozhatunk ezen a projekten. Nagy feladat számunkra, és a csapat igencsak megnőtt, hogy az Outridersen dolgozhasson. Most több mint kétszáz fejlesztő[emberü]nk van négy nemzetközi stúdióban, akik ezen a projekten dolgoznak, hogy ezáltal az eddigi leginkább nagyra törő shooterünk legyen a játék. Izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk az Outriderst a világnak, és alig várjuk, hogy többet megmutathassunk belőle,” mondja Sebastian Wojciecohwski egy sajtóközleményben.

„A People Can Fly a tökéletes partner számunkra, hogy egy ilyen játékot mint az Outriderst megalkothassunk. Remek történelmük van a minőségi shooterek alkotásában, továbbá a játékiparban páratlan tudással és tapasztalattal rendelkeznek az Unreal Engine-nel kapcsolatban,” mondja Lee Singleton, a Square Enix External Studios társfőnöke. „Az Outriders egy nagyon izgalmas projekt számunkra a Square Enix External Studiosnál. Arra koncentrálunk, hogy a játékosoknak egy igazi AAA kooperatív shootert adhassunk mély fícsőrökkel és erős narratívával. A People Can Fly csapata igazán tudja, hogy a fegyveres harcokat miként kell erőteljesre és pontosra csinálni, és alig várjuk, hogy idén télen többet megmutassunk belőle,” teszi hozzá Jon Brooke, Singleton társa.

Az Outriders egy „sötét, modern shooter” lesz a People Can Fly szerint – ők korábban a Bulletstormon vagy a Gears of War: Judgmenten dolgoztak. Kooperatív címről van szó, így akár hárman együtt is játszhatjuk ezeket a genetikailag fejlesztett fajú karaktereket, akik – na itt lehet szépen meglepődni – a Marvel-univerzumhoz (!?) köthetőek, igaz, a Marvel szó nem nagyon lett felhozva a játékkal kapcsolatban.

Az Outriders 2020 nyarán, tehát jó egy év múlva fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Irány az Enoch bolygó!

Forrás: Gematsu, Engadget

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu