Menu

[E3 2019] Outriders: kooperatív lövölde a Bulletstorm fejlesztőitől [VIDEO]

Jó ideje tudunk arról (és írtunk is), hogy a People Can Fly, egy lengyel fejlesztőcsapat a Square Enixnek készít egy játékot. Nos, ezt be is jelentették a japán cég E3-as műsora során!

„Az Outriders az a játék, amin évek óta szerettünk volna dolgozni. Nagyon örülünk, hogy a Square Enixszel együtt dolgozhatunk ezen a projekten. Nagy feladat számunkra, és a csapat igencsak megnőtt, hogy az Outridersen dolgozhasson. Most több mint kétszáz fejlesztő[emberü]nk van négy nemzetközi stúdióban, akik ezen a projekten dolgoznak, hogy ezáltal az eddigi leginkább nagyra törő shooterünk legyen a játék. Izgatottak vagyunk, hogy végre bemutathatjuk az Outriderst a világnak, és alig várjuk, hogy többet megmutathassunk belőle,” mondja Sebastian Wojciecohwski egy sajtóközleményben.

„A People Can Fly a tökéletes partner számunkra, hogy egy ilyen játékot mint az Outriderst megalkothassunk. Remek történelmük van a minőségi shooterek alkotásában, továbbá a játékiparban páratlan tudással és tapasztalattal rendelkeznek az Unreal Engine-nel kapcsolatban,” mondja Lee Singleton, a Square Enix External Studios társfőnöke. „Az Outriders egy nagyon izgalmas projekt számunkra a Square Enix External Studiosnál. Arra koncentrálunk, hogy a játékosoknak egy igazi AAA kooperatív shootert adhassunk mély fícsőrökkel és erős narratívával. A People Can Fly csapata igazán tudja, hogy a fegyveres harcokat miként kell erőteljesre és pontosra csinálni, és alig várjuk, hogy idén télen többet megmutassunk belőle,” teszi hozzá Jon Brooke, Singleton társa.

Az Outriders egy „sötét, modern shooter” lesz a People Can Fly szerint – ők korábban a Bulletstormon vagy a Gears of War: Judgmenten dolgoztak. Kooperatív címről van szó, így akár hárman együtt is játszhatjuk ezeket a genetikailag fejlesztett fajú karaktereket, akik – na itt lehet szépen meglepődni – a Marvel-univerzumhoz (!?) köthetőek, igaz, a Marvel szó nem nagyon lett felhozva a játékkal kapcsolatban.

Az Outriders 2020 nyarán, tehát jó egy év múlva fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Irány az Enoch bolygó!

Forrás: Gematsu, Engadget

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/