[E3 2019] 20 percnyi pre-alpha Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 játékmenet érkezett [VIDEO]

Még nem nagyon van készen a játék, így azért vannak hibái és hiányosságai, de ettől függetlenül úgy tűnik, hogy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines folytatásában ott a potenciál a nagy sikerre.

Például az tűnt fel, hogy büntetés nélkül fel lehetett rohanni az épületek falán, vagy akár azok tetejéről simán le lehetett ugrani úgy, hogy ezt mások (akik nem vámpírok) is látták. Ez pedig ugyebár a szabályrendszerrel szembe megy, így azért ki lehet mondani, hogy a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 fejlesztőinek, a korábban a PC-s eredetivel már befuccsolt, ám a PlayStation 4-es porttal még élő Blacklight: Retributionön dolgozó Hardsuit Labsnek igencsak van még dolga, hogy ne következzen ilyesmi büntetlenül be majd a végleges kiadásban. (Elvégre nem egy Prototype-ról van szó: ott mindenki tesz arra, hogy mit csinálunk.)

De mégis, Seattle városa igencsak biztatónak tűnik – ezt már eltalálták a fejlesztők, és ennek következtében ha képesek vagyunk legyőzni magunkban a hibákkal kapcsolatos konstans kétkedést, akkor gyorsan megtaláljuk a hangulatot (ebben közreműködik a zene is!), amire úgy tűnik, hogy a végleges kiadásban nem lesz hiba. Már most is megvan a sármja, amivel az első Bloodlines is rendelkezett már jó másfél évtizede. Ebből adódóan ez az RPG is kellemes meglepetés lehet majd, de talán jobb ötlet lett volna, ha nem kontrolleres demót látunk, mert így…, borzalmas egy-két dolog ebben a több mint húsz perces videóban. (A poénokat meg azért nem lőnénk lenne: tessék szerezni egy sört és élvezni a videót – azért van az két bekezdéssel lejjebb!)

A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t a Paradox Interactive (akiktől tegnap John Romero új, gengszer-stratégiájáról körmöltünk egyet) valamikor 2020 márciusában fogja kiadni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. (És lesz egy másik Vampire: The Masquerade játék is, úgyhogy a Sötétség világa mostanában menetel egy szépet!)

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu