[E3 2019] A kritikák ellenére is maradnak a Marvel’s Avengers karaktermodelljei [VIDEO]

Nem fogja a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal megváltoztatni a Marvel’s Avengers-játékban a karakterek kinézetét.

Thor, Captain America, Black Widow, Tony Stark és Bruce Banner (mindenkinek angol nevet hagytunk: vagy mindenkit vagy senkit fordítás elve) lesznek a Marvel’s Avengers főszereplői, akik nem az eddigi filmekből vették át a kinézetüket, hanem teljesen más vizualitást kaptak. „Mindig meghallgatjuk és örömmel fogadjuk a feedbacket a közösségtől. Jelenleg nincsenek tervek a karakterdizájnjaink megváltoztatásra. A karaktermodellek részletessége és kifinomultsága abszolút fejlődni fog, ahogy közelítünk a játék megjelenéséhez,” mondja Shaun Escayg, a Crystal Dynamics vezető kreatív rendezője, aki a Hollywood Reporternek még azt is elmondta, hogy ők saját megközelítést szerettek volna mindig is a Bosszúállókkal, így soha nem is gondolkodtak azon, a filmekből vegyék át a karakterek kinézetét és terveit.

„Lesznek egyedi öltözékek, amiket mikrotranzakciók révén vehetsz meg,” mondta még az IGN-nek. Vincent Napoli, a vezető harci tervező pedig hozzátette, hogy „semmi, játékmenetre ható” dolgot nem lehet mikrotranzakciókkal venni, továbbá a megjelenés utáni tartalmak (karakterek, helyszínek) ingyenesek lesznek, hogy ezzel is együtt tudja tartani a közösséget a Square Enix, a játék kiadója. Legalább nem lesznek random lootboxok és pay-to-win mechanizmus (ami főleg mobilos játékokból lehet ismerős: fizess X tárgyért, hogy sokkal könnyebb dolgod legyen) sem a Marvel’s Avengersben. (Nem akarják elkövetni azt a hibát, amit kétszer is megtett 2017-ben az Electronic Arts a Need For Speed: Paybackkel és a Star Wars: Battlefront II-vel.)

A Marvel’s Avengers május tizenötödikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re. Lesz a megjelenés előtt egy béta is, amit először a PS4-esek fognak megkapni. És lenne itt egy kamerával rögzített tizenkét perces játékmenet is, de a Square Enix már töröltette YouTube-ról a felvételt. Talán a szivárgás révén a kiadó hivatalosan is feltölti majd jó minőségben is az anyagot, amit innen vagy innen lehet letölteni.

Forrás: GameSpot, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu