Menu

[E3 2019] A kritikák ellenére is maradnak a Marvel’s Avengers karaktermodelljei [VIDEO]

Nem fogja a Crystal Dynamics és az Eidos Montreal megváltoztatni a Marvel’s Avengers-játékban a karakterek kinézetét.

Thor, Captain America, Black Widow, Tony Stark és Bruce Banner (mindenkinek angol nevet hagytunk: vagy mindenkit vagy senkit fordítás elve) lesznek a Marvel’s Avengers főszereplői, akik nem az eddigi filmekből vették át a kinézetüket, hanem teljesen más vizualitást kaptak. „Mindig meghallgatjuk és örömmel fogadjuk a feedbacket a közösségtől. Jelenleg nincsenek tervek a karakterdizájnjaink megváltoztatásra. A karaktermodellek részletessége és kifinomultsága abszolút fejlődni fog, ahogy közelítünk a játék megjelenéséhez,” mondja Shaun Escayg, a Crystal Dynamics vezető kreatív rendezője, aki a Hollywood Reporternek még azt is elmondta, hogy ők saját megközelítést szerettek volna mindig is a Bosszúállókkal, így soha nem is gondolkodtak azon, a filmekből vegyék át a karakterek kinézetét és terveit.

„Lesznek egyedi öltözékek, amiket mikrotranzakciók révén vehetsz meg,” mondta még az IGN-nek. Vincent Napoli, a vezető harci tervező pedig hozzátette, hogy „semmi, játékmenetre ható” dolgot nem lehet mikrotranzakciókkal venni, továbbá a megjelenés utáni tartalmak (karakterek, helyszínek) ingyenesek lesznek, hogy ezzel is együtt tudja tartani a közösséget a Square Enix, a játék kiadója. Legalább nem lesznek random lootboxok és pay-to-win mechanizmus (ami főleg mobilos játékokból lehet ismerős: fizess X tárgyért, hogy sokkal könnyebb dolgod legyen) sem a Marvel’s Avengersben. (Nem akarják elkövetni azt a hibát, amit kétszer is megtett 2017-ben az Electronic Arts a Need For Speed: Paybackkel és a Star Wars: Battlefront II-vel.)

A Marvel’s Avengers május tizenötödikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Google Stadiára és PC-re. Lesz a megjelenés előtt egy béta is, amit először a PS4-esek fognak megkapni. És lenne itt egy kamerával rögzített tizenkét perces játékmenet is, de a Square Enix már töröltette YouTube-ról a felvételt. Talán a szivárgás révén a kiadó hivatalosan is feltölti majd jó minőségben is az anyagot, amit innen vagy innen lehet letölteni.

Forrás: GameSpot, Gematsu

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu