Ingyenes az Enter The Gungeon és a Toonstruck is! [VIDEO]

Az E3 után két játékkal is ki lehet kapcsolódni a hétvégén – az egyik ezek közül ráadásul abszolút klasszikus címnek nevezhető!

Az első ingyenes játék, amiről beszámolunk, az az Enter The Gungeon, ami egy kis felülnézetes lövöldözős kaland, és talán egy kis Hotline Miami beütése is lehet. Itt azért kiemelnénk, mivel eddig erről nem esett szó: az Epic Games Store-on keresztül lehet elérni a játékot vagy úgy, hogy idei kattintunk, vagy az Epic Games Store Launcher révén adjuk hozzá a könyvtárunkhoz. És az újdonság: eddig az volt a megszokott Tim Sweeney digitális boltjában, hogy az ingyenes címek két hétig érhetőek el így. Nos, most már nem ez a helyzet: innentől hetente jön az új ingyenes játék, így az Enter The Gungeon június huszadikáig adható a gyűjteményünkhöz. (És hogy mi lesz a következő cím utána, azt is elmondhatjuk: a Double Damage-től a Rebel Galaxy lesz!)

A másik játékot jogosan nevezhetjük klasszikusnak, és nem csak azért tesszük ezt, mert egy 1996 őszén megjelent játékról beszélünk. Nem: a Burst Studiostól a Toonstruck, ami egy többnyire kézzel rajzolt, de mégis FMV-s részletekkel rendelkező kalandjáték ugyanis rövid úton sikeres lett. A főszereplőt, Drew Blancot pedig nem más formálta, mint Christopher Lloyd, akit egy bizonyos Vissza a jövőbe trilógiából ismerhetünk Dokiként. Szóval, ezt a játékot kínálja ingyen a GOG. Kicsit le kell tekerni a bannerhez, de meg lehet találni egészen könnyen. Itt azért érdemes egy kicsit sietni, ugyanis az ingyenesség június tizenhatodikán, délután négy órakor véget fog érni, tehát érdemes gyorsan kihasználni az akciót.

Nos, mindkét esetben kell egy fiók (szóval egy Epic Games Store és egy GOG account is kötelező a játékokhoz való hozzáféréshez, igaz, utóbbinál letölthető a telepítő), de ez már megszokott.

Jó játékot!

Forrás: VG247, PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)