Alig 44 évesen hunyt el Patrick Munnik, a Horizon Zero Dawn vezető producere

A hírt pár napja jelentette be a Guerilla Games a Twitter oldalán – írja a GameSpot.

A holland fejlesztő csapat nem sokkal az E3 vége előtt Twittere osztotta meg a sokkoló hírt, hogy az élete teljében lévő vezető producer 44 éves korában elhunyt.

A hírre még csütörtökön, reggel derült fény és a fejlesztők azonnal kiírták Twitterre: „Patrick már nincs velünk. A stúdió örökké hálás lesz érte, hogy a mi nagyra értékelt és nagyon szeretett Patrickunk a csapatunkban lehetett.”

Hogy tényleg egy nagyon kedvelt emberről és munkatársról van szó, az is bizonyítja, hogy Herman Hulst, a Guerilla társalapítója és igazgatója is ezekkel a szavakkal emlékezett meg róla Twitteren: „Megnyugtató jelenléte volt, nagyszerű humora és remek barát volt – az egész csapatnak hiányozni fog.”


A Gameindustrybiz írása szerint Munnik 2011-ben lépett be a Guerilla csapatába, mint senior producer és egész végig tartotta ez a magas pozíciót, egyaránt ő részt vett a PS4-es konzolgeneráció indítócíme, a Killzone: Shadow Fall és a Horizon: Zero Dawn munkálataiban.

Nyugodjon békében!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu