Végre megérkeztek a Fallout 76 vászonzsákjai! [VIDEO]

Az olcsó nejlon anyaggal való átverés nem jött össze a Bethesdának – nem úszták meg ennyivel, úgyhogy meg kell oldaniuk, hogy azt kapják a Fallout 76-ért nem kevés pénzt fizetők, amit eredetileg kellett volna…

Ugye a tavaly novemberben kijött (és az E3-on a bejelentés szerint hamarosan BATTLE ROYALE MÓDOT kapó…) Fallout 76-ról lehet mondani jót és rosszat, de főleg rosszat. Ennek ellenére volt egy Power Armor Edition, ami 200 dollárba került. A közel 70 ezer forintos pakkban a viselhető sisak mellett pedig volt egy zsák is, ami körül kirobbant a botrány a múltban (ezt mi is figyelemmel követtük): eredetileg az volt, hogy a Bethesda vászonzsákot pakolt volna a Fallout 76 gyűjtői kiadásába, de akik perkáltak, csak olcsó, gagyi nejlon anyagú West-Tek zsákokat kaptak.

Erre a Bethesdának lépnie kellett (mondjuk úgy, hogy a megtévesztő reklámozás nem éppen kifizetődő, és akkor lehet követni a történetet), így a cég közölte, hogy gyártani kezdik majd a vászon anyagú zsákokat, amiket ki is fognak küldeni az érintetteknek. Ez úgy tűnik, hogy már folyamatban van, ugyanis itt egy tweet:

„Több hónapnyi csend után a Fallout 76 vászonzsák 2.0 megérkezett. A minőség összességében véve sokkal jobb – a régi zsák van a fenti, az új a lenti képeken. És igen, a sisak tényleg belefér az újba!”, olvasható magyarul a képek mellé az üzenet.

Tuti, hogy jön a folytatás – mert miért ne? -, ugyanis a Redditen az egyik kommentelő szerint nagyon vékony az anyag, alig egy milliméteres, és szerinte több pólója is vastagabb ennél, továbbá például a cipzár is „a legolcsóbb, legundorítóbb” a kommentelő szerint, amit eddig valaha látott. Ehhez mi már sokat nem nagyon tudunk hozzáfűzni…

Ezek után csodálkozik a Bethesda, hogy nem nagyon bíznak benne a játékosok? (Már-már második Electronic Artsnak is nevezik több, velük kapcsolatos videó alatt őket.)

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu