Menu

Battlefield V: nem adja fel a DICE [VIDEO]

A Battlefield V rögös startját motivációként kezelik.

A második világháborúban játszódó Battlefield V-öt nem fogadták annyira jól (pláne úgy, hogy már az első trailer sem volt valami nagyon realisztikus), így az élő szolgáltatásos megközelítés (csak később jönnek a plusz pályák, nemzetek, ilyesmi…) rövid távon biztosan nem volt kifizetődő az Electronic Artsnak.

„Szerintem most a [felénk vetett] bizalom újjáépítése tart. Lépéshátrányból kezdesz és mész előre. Az EA Play úgy vélem, hogy az első nagy lépés volt pozitív irányba. Szerintem mindent megtettünk, amit lehetett, hogy megpróbáljuk visszanyerni a közösség legnagyobb részét úgy, hogy az általuk kívánt fícsőröket megkapják. Ők imádják a Battlefield sandboxot; a lehetőséget, hogy okosnak érezzék magukat, hogy úgy gondolják, másképp is meg lehet csinálni a dolgokat, mint például a Battlefield 1-ben a lovaglás a lángszóróval, a Battlefield 4-ben pedig egy csávó átugrása egy repülőgépről egy másikra, ilyesmi. Szerintem elkezdtünk efelé visszamenni. Csak nézd meg, hogy mit csinálnak a játékosok egy traktorral a Firestormban [a Battlefield V battle royale módjában]. Mi azt látjuk, hogy a játékosok olyan dolgokat csinálnak az általunk létrehozott tárgyakkal, amikre nem számítottunk, és szerintem ebbe az irányba próbáltunk keményen dolgozni, hogy megalkothassuk a szórakoztató atmoszférát,” mondja Ryan McArthur, a Battlefield V élő szolgáltatásokért felelős producere.

Az Electronic Arts a múlt héten mutatta be a Battlefield V negyedik fejezetét, amiben négy új pálya található a mediterrán frontról, de lesznek elite karakterek, fegyverek és skinek is; a szintkorlát pedig 50-ről 500-ra lett feltolva, és minden ötvenedik szintnél új dog taget (dögcédulát) kapnak a kitartóbb játékosok. Később, az ötödik fejezetben nagy eséllyel a Csendes-óceáni hadszíntér lesz a főszereplő (látván a japán császári zászlót a lent elterülő trailerben), és októberre jön az Operation Underground pálya is a Battlefield 3-ból.

Úgyhogy a DICE és az Electronic Arts nem adja fel – a Rainbow Six: Siege példáját akarják követni azzal, hogy a gyenge rajt után idővel (és támogatással) sikeres címet faragnak a játékból.

Forrás: Variety

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu