Menu

Erősebb a PlayStation 5 fejlesztőkészlete mint az Xbox Scarletté?

Úgy tűnik, hogy a Sony következő generációs konzolja izmosabb lehet majd a Microsofténál, amiről ők hivatalosan már beszéltek is az E3-as műsorukon, amikor is a Project Scarlettről beszéltek. (Ne feledjük: a 2016-os E3-on Project Scorpioként lett bejelentve a konzol, amit ma Xbox One X néven kaphatunk meg a boltokban.)

A korábban az IGN-nek író Colin Moriarty-ról tegnap már írtuk, hogy szerinte a Microsoft gondolkodott egy Halo: Master Chief Collection PlayStation 4-es porton, de mást is mondott a Sacred Symbols: A PlayStation Podcast legújabb felvonása során. Például azt, hogy szerinte a PlayStation 5 jóval erősebb lesz a Project Scarlettnél – ezzel meg is erősítette a GameInformeres Andrew Reiner véleményét -, hozzátéve, hogy ezt olyan fejlesztőktől hallotta, akik multiplatformra fejlesztenek, tehát a következő generációs PlayStation és Xbox fejlesztőkészlete is a birtokukban van. Tény, Moriarty erősen PlayStation-beállítottságú, de azért nem érdemes legyinteni arra, amit mond. Lehet, hogy van abban valami, amiről nyilatkozik.

És – miközben a Scarlettről írtuk már, hogy Phil Spencer, az Xbox főnöke szerint nem lesz a Microsoft utolsó konzolja – a Sony esetében felmerült a finálé gondolata. Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment vezetője ezt nyilatkozta a Cnet-nek: „Valójában nem tudom [hogy a PlayStation 5 lesz-e az utolsó konzolunk]. Már régóta az iparban vagyok, és 2012-ben is azt hallgattam, hogy mindenféle okos ember mit mond a mobilokról, majd azt tették hozzá, hogy a PlayStation 4 lesz az eddigi legnagyobb bukás. A logikát nehéz hibáztatni ezért, de mi akkor hittünk a termékben, és most hiszünk a következő generációs termékünkben. Ki tudja, hogy miként fog fejlődni? Hibrid modellek a konzol és valamilyen felhő alapú szolgáltatás között? Lehetséges. Csak nem tudom… és ha tudnám se mondanám el.”

Úgyhogy a Sony nem nagyon tudja még, hogy merre tapogatózzon a jövőben, de a Microsoft is így van vele…

Forrás: GameRant, Comicbook

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Assassin’s Creed Valhalla

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu