A James Bond film rendezője akkora PlayStation kocka, hogy a forgatásról is késett

MOZI HÍREK – A 40 éves Cary Joji Fukunaga hatalmas felháborodást okozott azzal, hogy több órát késett a forgatásról, mert egy PS4-es videojátékkal játszott.

Újabb és újabb botrányok, balesetek, malőrök kapcsolódnak a James Bond 25 egyébként is nagyon rosszhírű forgatásáról. A legújabb felhördülést az okozta, hogy az amúgy is rendszeresen túlóráztatott stábnak azért kellett még többet dolgoznia, mert a rendező PlayStationnel tolta.

A stáb konkrétan óráig ott ácsorgott és várakozott, amíg Cary Joji Fukunaga végre háromórás késéssel megérkezett.

Nekünk, gamereknek ez a PS4-es addikció talán megmosolyogtató, de a forgatás szempontjából ez azt jelenti, hogy a normális forgatókönyv hiánya, meg a Daniel Craiget is ért sérülések miatt egyébként is masszívan késésben lévő, méregdrága produkció még tovább késik.

Ráadásul a rendező játékos addikciója miatt kiesett forgatási időt valahogy be kellett hozni és a stábbal közölték, hogy emiatt a hétvégén, sőt, még „apák napján” is dolgozni kell, emiatt pedig páran már fellázadtak.

„Három órával később jött a forgatásra, amellyel mindenkinek felk*rta az agyát.” – nyilatkozta a stáb egyik dühös tagja. „Épp eléggé késésben vagyunk a forgatással, de sokan azt mondták, hogy emiatt nem hajlandók feladni az apák napját. Ez a forgatás elátkozott!”

Filmes előzetesünket a saját címmel még mindig nem rendelkező James Bond 25-ről itt olvashatjátok.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu