Next-gen kalandra készül Kratos: biztosan lesz God of War 2 PlayStation 5-re!

A Sony Interactive Entertainment Santa Monica, a God of War fejlesztői már több mint egy éve, hogy kiadták a God of Wart, ami 2018 egyik legkiemelkedőbb PlayStation 4-exkluzív játéka volt. Jön-e a folytatás?

Cory Barlog, a 2018-as God of War rendezője a Twitteren nemrég úgy hypeolt valamit titokban, hogy a tweetjeinek kezdőbetűit összeolvasva azt kapjuk, hogy RAGNAROK IS COMING❤. Tehát jön Ragnarok. Ez bizony a játék első születésnapjára kiadott ingyenes PlayStation 4 dinamikus témában is ott van. (És hogy mi az a Ragnarok? Áh, semmi különös, csak az apokalipszis az északi mitológiában…) Talán így értelmet is nyer a God of War titkos befejezése – a poént nem lőjük le, úgyhogy csak annyit mondunk, hogy a kaland befejeztével térjük haza és aludjunk…

Eddig sem nagyon kétkedtünk abban, hogy a Sony Interactive Entertainment Santa Monica folytatást tervez, de a stúdió álláskínálatában van miből válogatni. Harctervezéstől kezdve a narratíva implementációjáig van kínálat rendesen, de van egy gyanús mondatfoszlány, ami lényegében mindegyik állásajánlatban megbújt. Ez magyarul úgy hangzik, hogy „A God of War (2018) ismeretével rendelkezzen, továbbá képes legyen mélyen beszélni a harci rendszerekről, mechanikákról és ellenfelekről.” Hogy jön ide a next-gen? Nos, leszámítva azt, hogy kb. másfél évre vagyunk az Xbox Project Scarlett (és nagy eséllyel a PlayStation 5) megjelenésétől, van egy arccal foglalkozó karakterművész pozíció, ahol pedig egy olyan mondatrészletet találhatunk, hogy „a next-gen videojáték platformmal kapcsolatos ismeret kívánatos”.

Úgyhogy ezek után már abszolút nem lehet kétségünk afelől, hogy a Sony a PlayStation 5-re (vagy bármi is legyen a következő Sony konzol neve…) már tervez valamit Kratossal és fiával, Atreusszal kapcsolatban. Mivel maga Barlog korábban is azt mondta, hogy több játékkal tervezett alapból, nem olyan meglepő a Sony terve. Elvégre a God of War nagyon jól fogyott (mégpedig jogosan).

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu