„Nagy technikai ugrás” a Ubisoft CEO-ja szerint az Xbox Scarlett és a PS5

Alan Corre, a Ubisoft szerint az új konzolgeneráció igazi technikai előre lepésnek tekinthető.

A The Telegraph-nak adott interjújában Alan Corre arról beszélt, hogy nagyon izgatottan várja az új technológiai fejlesztéseket, amelyek az új hardvernek köszönhetően, vadonatúj játékélménnyel gazdagítják majd a gamereket.

„A fejlesztők állandóan meglepetéseket akarnak, hogy a saját innovatív ötleteiket megvalósíthassák és az új technológiáknak köszönhetően, új territóriumokat fedezhetünk fel, hogy tényleg újdonságokkal gyarapítsuk a piacot. Ilyen például a Watch Dogs. Az új AI-nak köszönhetően újszerű játékmenetet alkalmazhatunk majd benne.”

„És ha a gyártók saját innovációikkal tényleg kifeszítik a technológiák határait, akkor jobb játékokat fejleszthetünk és több rajongót győzhetünk meg és az ipar fejlődni fog.

A Ubisoft CEO-ja beszélt még a játékokban rejlő szociális aspektusokról is, amelyek szerinte egyre fontosabbá válnak. Az új technológiáknak köszönhetően a rajongók újféleképpen cserélhetnek adatot egymás között.

Megemlítette még a Microsoft SSD meghajtóit is, amelyeknek köszönhetően a töltés idő csökkenni fog. „Nagyon fontos ez a szempont, és ezzel a dologgal igazi forradalmat érhetünk el.” – tette hozzá.

Grafikus szempontból még a 8K elérkezését emelte ki, szerinte ettől a grafikai megjelenítés is lényegesen változni fog. „Az ilyen dolgok miatt szuperszexik lesznek ezek a masinák a rajongók számára.”

Ezek rendkívül pozitív vélemények, azonban a leghangosabb ezen a téren még mindig a Microsoft, illetve Matt Booty, az Xbox Game Studios főnöke, aki azt állítja, hogy „akkora fejlődésről beszélhetünk majd, mint amikor 2D-ről áttért 3D-re a videojátékos grafika.”

Nemrég írtunk arról, hogy Atsushi Inaba, a PlatinumGames főnöke sokkal kevésbé lelkes az új generációval kapcsolatban…

Forrás: The Telegraph

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu