Mátrix 4: Michael B. Jordan játszana a készülő filmben? Vajon kit alakítana?

MOZI HÍREK – Az új Mátrix filmet Lana Wachowski rendezné…

Azt csiripelik a madarak Hollywoodban, hogy Lana Wachowski, a Mátrix filmek egykori Larry Wachovski-je rendezi majd a franchise következő filmjét. Pár héttel ezelőtt, a John Wick filmek rendezője, Chad Stahelski még arról beszélt, hogy mindkét Wachowski dolgozik a Mátrix 4-en, de később ennek ellentétes nyilatkozatot adott ki és azt állította, hogy a rendező csak feltevéseket tett fel, rajongóként. A Warner Bros. már évek óta dolgozik a Mátrix projekten, amely az eddigi információk alapján reboot lesz.

Nagyon úgy tűnik, hogy az új Mátrix film főszereplője, a Fekete Párducban  is szereplő Micheal B. Jordan lesz és Lana Wachowski rendezi majd a filmet, amelynek munkaneve egyelőre „Project Ice Cream” (Jégkrém projekt.) A pletyka szerint a film forgatásának előkészületei aktívan folynak és Chicago városában fog majd zajlani, a közeljövőben. Zak Penn, a Ready Player One és a 2012-es, legelső Bosszúállók forgatókönyvírója dolgozik majd ezen is. Fontos azért mind ehhez hozzátenni, hogy ezek csak kiszivárogtatott információk, hivatalosan a Warnernél ezeket senki sem erősítette meg.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Michael B. Jordan neve felmerült a Mátrix franchise-zal kapcsolatban: már 2017-ben felmerült. Akkor még szó sem volt arról, hogy a Wachowski-nővéreknek (régebben: fivérek) bármi közük lett volna az új projekthez. Eredetileg a Wachowski-fivérek készítették 1999-ben a Mátrix első részét, amelyhez egyébként a Warner nem sok reményt fűzött, ennek ellenére hatalmas kasszasiker lett és a film minden idők legnagyobb hatású sci-fijeként írta be magát a filmes történelemkönyvbe.

Mivel rebootról van szó, Michael B. Jordan nagy eséllyel a fiatal Morpheus szerepét játszhatja el, amikor még Neo a képben sem volt. Akkor mi a helyzet a mostanában oly sokat emlegetett Keanu Reeves-szel? Nos, a sztár szívesen visszatérne Neo szerepébe, de csak akkor, ha a Wachowski nővérek rendezik a filmet. Tegyük azért hozzá, hogy a sztárnak mostanában nagyon sok munkája van, hiszen még dolgozhat a Cyberpunk 2019 hang- és motion capture felvételein, továbbá bejelentették már a John Wick 4-et is.  Persze sem a reboot, sem az utóbbi időben rendkívül aktív nem vetné vissza szerintem Reeves kedvét, kérdés, hogy egy ilyen, vagy olyan módon folytatott történetben is milyen módon térhetne vissza Neo…

Egyelőre ennyi információval tudtunk szolgálni, a továbbiakhoz látogassátok a theGeek oldalát rendszeresen és írjátok meg a kommentárokban, mit gondoltok egy új Mátrix filmről, illetve Michael B. Jordan szerepeltetéséről, esetlegesen az ifjú Morpheus szerepében?

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu