Pete Hines: „Sosem tartottuk lehetőségnek a Fallout 76 elhagyását”

Pete Hines, aki a Fallout 76 megjelenése után mintha pár hónapra eltűnt volna (hol volt? Todd Howard pincéjében?), a Gamesindustrynak adott interjújában a játékkal kapcsolatban mondott pár gondolatot. És ő bele is lát a dolgokba – elvégre ő a Bethesda marketinges alelnöke…

„Benne van a DNS-ünkben [hogy folytatjuk a Fallout 76 fejlesztését]. Értem én, hogy vannak olyan emberek, akik csak felemelnék a kezeiket [és feladnák], de mi „nem így vagyunk programozva”. Mi hittünk a játékban. A tény, hogy nem úgy ment [a rajtja], ahogy az elvárható volt, és olyan problémái voltak, amiket előre látnunk kellett volna (és ezzel kapcsolatban terveznünk is kellett volna), nem jelenti azt, hogy nem hittünk abban, hogy mi volt a Fallout 76 és hogy mi lehet belőle a jövőben,” mondta Hines, aki szerint büszkeség is van abban, hogy nem hagyták maguk mögött a Fallout 76-ot, ami még battle royale móddal is bővülni fog…

„A [Fallout] brand reputációja is közrejátszott [a fejlesztés folytatásában]. A Bethesda Game Studios egy olyan csapat, ami sok, igazán sikeres dolgot készített korábban. Szerintem így is ők a világ egyik leginkább tisztelt és sikeres stúdiója. Egy kis büszkeség is van ebben – nem a „nem adjuk fel és nem hagyjuk abba” módon, hanem úgy, hogy meg kell mutatnunk és bizonyítanunk kell, hogy ragaszkodunk a Fallout 76-hoz, és nem az a helyzet, hogy egy hányattatás esetén megállunk feltett kezekkel azt mondva, hogy „óh, hát ez túl nehéz, csináljunk inkább valami mást”. Nem így gondolkodunk a dolgokról, és ez stúdióként és kiadóként is igaz ránk,” tette hozzá Hines.

A Fallout 76 battle royale módja a Wastelanders nevű frissítésben lesz megtalálható. Ez az update ingyenes lesz mindenkinek, aki a novemberben PlayStation 4-re, Xbox Onera és PC-re megjelent játékkal rendelkezik. (Azért mi még mindig fogjuk a fejünket: battle royale mód…?)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu