PlayStation Plus: mikkel játszhatunk júliusban? [VIDEO]

A Sony közzétette, hogy miket kapnak azok ingyenesen júliusban, akik előfizettek a PlayStation Plus szolgáltatásra.

Nos, előre annyit lehet elmondani a kínálatról (kínálatról? két játék nem nagyon nevezhető annak…), hogy bizony ez nem mindenkinek fog tetszeni, és ezt teljesen jogosan kijelenthetjük. Az első játék, amit ugyanis megkapunk cserébe azért, hogy fizetünk a PlayStation 4-en való online játékért, az nem más, mint a Konamitól a Pro Evolution Soccer 2019. A PES 2019. Egy focijáték, aminek idén már nem is ez lesz a neve (ugyanis eFootball PES 2020 néven fog megjelenni). Érdekes. Ezzel szemben a FIFÁt sosem látjuk PlayStation Pluson megjelenni. Jó, akkor mi a másik játék, tehetnénk fel most a kérdést – ezt is megválaszoljuk: a Horizon Chase Turbo. Ez egy olyan autós játék, ami a kilencvenes évek stílusát próbálja visszahozni (és talán ezért is néz ki úgy, ahogy). 109 pálya, összesen 48 helyszínen.

És ennyi. Továbbra, még mindig nem akar a Sony bővíteni a programmal, ami így a júniusi meglepően jó párosítás után (a Borderlands: The Handsome Collection, továbbá a Sonic Mania a két júniusi cím, amiket keddig még el lehet érni, ha esetleg eddig kimaradtak volna… és mivel az előbbiben három játék van, itt azért trükköztek) nagyon gyenge eresztésnek nevezhető, vagy legalábbis rétegjátékokról beszélhetünk ebben az esetben. Semmi plusz nincs rajtuk kívül. Sem egy PlayStation VR, sem egy PlayLink játék. Még mindig semmi!

Kedden váltja a két júliusi PlayStation Plus-játék a júniusi párost, de most már tényleg fel kell tennünk a kérdést: egyáltalán miképp tervezi a Sony megtartani a játékostáborát? Jó, a PlayStation Plus-előfizetők számában látunk növekedést, de biztosan vannak olyanok, akik ezen címek láttán inkább lemondanak róla és offline játszanak. Valószínűleg a Sony a konzolgeneráció végén már nem fogja megerőltetni magát e téren, úgyhogy igencsak húzós egy év áll előttünk a PlayStation Plus-címek terén.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu